Názory čitateľov


Názory k článku:
Inšpirujte sa: Päť zvykov miliardára, z ktorých by dokázal ťažiť aj bežný človek

7. 4. 2016   Lolo
Osobne mam vsetkych 5 zvykov.
Technologie vyuzivam striedmo, lebo na ne nemam.
Telefon i notebook, mam zo smetiaka, nestracam cas vyberom satnika, mam jedny maskace svoatocne a jedny do zahrady. Nemam sukromne lietadlo, lebo nikam daleko nechodim, staci mi na miesto toho motorka, v zime auto.
Mam sukromu kucharku, ktora do mna pcha hovadiny a mam sukromu chladnicku, kde mam veci co mi chutia. Deti ak ziadam o radu, mi sice nevedia odpovedat, ale svoj zivot aspon preziju v obavach, ze sa na podobne veci, budu pytat svojich deti..
Ostavam poyitivny a plny energie, ktoru si nezoberem do hrobu, lebo plamen v krematoriu to vytiahne.
7. 4. 2016   7045
Ved to je pozitivne, a by si sa cudoval tieto zvyky maju aj miliardari, jednoducho pre niekoho peniaze nic neznamenaju a ked ma svoje oblubene auto tak ho mam kym sa mu nerozpadne. Tak to je.
8. 4. 2016   Szekeres
si si isty ze ..zostavas pozitivny?
7. 4. 2016   Blind Man
Šatník má konzervatívny, avšak pičku si našiel liberálnu.
7. 4. 2016   Szekeres
co su toto za "clanky"? Spatne som cital? Nikde som tam nevidel nielen zmienku, ale ani naznak predmetu jeho zbohatnutia. Manipulacia? Ostatne, napr. ze je setrivec na obleceni, ale rozhadzovacny na lietadlach,..a zaklincovane obligatnou POVINNOSTOU pozitivneho postoja...su len kecy neoliberalneho politruka (=autora).
7. 4. 2016   906
Súhlasím články tu nedávajú často zmysel ako keby vypadli z generátora.
7. 4. 2016   Omen
Bill Gates byh najviac prispel charite, keby fungovali tie jeho nepodarené softy. Nampríklad taký Windows 10 Mobile, ktorý by sa po správnosti mal volať Unfinished Proprietary Operating System for Former Nokias.
No a čo sa týka všetkých týchto úspešných podnikateľov - sú úspešní len dovtedy, kým im orgány nečinné v trestnom konaní neprídu na trik, ktorým oyijebali svojich blížnych. Podobne, ako naši mafiálni - všetci boli ctihodnými podnikateľmi, dokiaľ ich nezasttrelili. Škoda, že nejakí ostali :( Je načase začať rozlišovať kapitalizmus a ríšu podvodu, lží, machináci a podrazov. Lebo onálepkovať každého kto je proti týmto praktikám ako "komunistu" je zjavné účelové zavádzanie. Tak ako na tejto planéte nikdy žiaden komunizmus neexistov, tak tu nikdy neexitoval, ani žiaden kapitalizmus, či demokracia. Čo tu však odjakživa exituje sú hordy lumpov, lúpežníkov, oiyjebávačov, vykoristovateľov, podrazákaov, podvodníkov, klamárov a podobných smrdov. Bohužiaľ z drvivej väčšiny prezlečených za čestných politikov, pracovitých podnikateľov, čestných úradníkov, spravodlivých sudcov, či horlivých vyšetrovateľov. Prípadne pravdovravných novinárov ...
7. 4. 2016   miSSeno
súdruh Omen, kapitalizmus existoval a fungoval.
Doba jeho rozkvetu sa dá označiť začiatok 19.storočia až po cca koniec 19.storočia. Potom ho začali deformovať socialisti a pokračujú v tom dodnes. A ako ten kapitalizmus dnes vyzerá je vidieť všade naokolo. Všade podvod, dotácie, záchrana súkromných firiem, dotácie súkromných firiem na úkor daňového poplatníka atď. No hold socialisti čo chce chceli to máte. A ešte sa Vám máli, a regulovalia dotovali by ste ešte viac. To, že máte empirický dokaz, ako to dopadlo v celom východnom bloku, kde sa dotovalo a regulovalo snáď všetko, Vám asi nestačí. Hold, človek je plemené nepoučitelné.
7. 4. 2016   1259
Akurát by som Ta poopravil, ze kapitalizmus sme tu este nezažili - to by veci najskôr museli fungovať. Zachraňovať chudobných neustále je síce pekne, humánne ale hlúpy, chudobný clovek ti žiadny prínos neprinesie a teda čím viacej sa tí schopný delia tím horší je výsledok.
1/1