Názory čitateľov


Názory k článku:
Prebytočné úspory sú tŕňom v oku centrálnych bankárov: Prečo musíme trpieť, aby sme sa mali lepšie

19. 4. 2016   ja
problem je v tom, ze ludia si myslia ze poltici su tu na to, aby sa ludia mali lepsie. vsetky sluby su len o tom udrzat ludi na chvilu pod uzdou a jediny kto z toho ma osoch je par bankarov a poliotici ktorym sa nezabudnu odvdacit
19. 4. 2016   MV
Takzvané kvantitatívne uvoľňovanie prispelo hlavne na špekulácie s akciami, ale hospodársku aktivitu to nepovzbudilo. Ktovie, čo raz bude s bublinovými penzijnými fondami?
19. 4. 2016   Member
Samovraždy, čiže úľava pre štátny penzijný systém.
19. 4. 2016   Lolo
Frantisku, vynimocne sa zhodneme.
Problem je, ze prah ekonomickej bolesti otrokov, vo vychodnej kolonii Slovakistan, je tak maly, ze necitia ani horsie veci, najma po utahovani opaskov a roznych experimentoch predoslych vlad, sa potom zda "rozdavanie penazi" v podobe uverov, ako vseliek na bolest, ktoru doteraz museli znasat.
Je to ale len anestezia a symptomaticka liecba, ktora nic nelieci, len utlmuje bolest ekonomicku a financnu, ale rany a chudobu neriesi, le to len akasi hra, na prosperujucu spolocnost, nove auta, nove domy, nove byvanie, cesta za stastim spotreby, ktora je podporovana bankstermi, ako riesenie spotreby.
Pravda je taka, ze po prevaleni problemu, to bude opat viac boliet a je mozne, ze bolest bude tak velka, ze moze sposobit sok a naslednu smrt, pre mnohych, co nechapu, ako tenka, je skrupinka ich pseudoprosperity.
A o dochodcoch, ani nechcem hovorit, pretoze to, co caka tych, co pojdu do dochodku, po 15-20 rokoch, bude daleko horsie, ako to, co pstihllo mna a to frflem dost nahlas..
19. 4. 2016   fero z BA
nadbytočné úspory --- zaujímavá definícia zo strany svoloče, ktorá si nevie predstaviť iný život, len život na úver vo všetkom, počnúc domácnosťou a končiac štátom
19. 4. 2016   Katka
Fero, asi po prvý krát s tebou musím súhlasiť.
19. 4. 2016   Member
Potom si tu asi prvý krát. Ja s ním v podstate súhlasím vždy (okrem jeho živočíšnej nenávisti voči Rusom/.
1/1