Názory čitateľov


Názory k článku:
Nebudú to roboty, ani umelá inteligencia: V budúcnosti ovládnu svet starí a majetní ľudia

19. 3. 2016   jojo
aj francuzska a europsky slachta, si myslela, ze bude vladnut vecne, obcania sa nebudu stale prizerat, ako su cim dalej chudobnejsi pritom tvrdo pracuju, aby si uzke skupinky mohli uzivat luxus a blahobyt !!!
19. 3. 2016   anonym
AKURAT BUDU CHYBAT V TOM ZOZNAME STARI LUDIA ZO SLOVAKISTANU....TEN ZOBRACKY DOCHODOK IM URCITE NEUMOZNY ZARADIT SA ANI MEDZI PRVYCH 5 MILIARD
19. 3. 2016   Lolo
Stary ludia, ovladli svet uz davno.
Najma v poslednej dobe, mi je to znacne neprijemne, pretoze ajfouno- smradfounova, socialne zosietovana, integrovana generacia Y, je uplne v prdeli, ked si ma zaviazat snurky na topankach.
U mna by mohlo byt demenciu, ze kadim pod seba, ale milion neoeuropanov z ajfounom vo vacku, nema ani zakladne hygienocke navyky a este sa tu verejne prehlasuje, ze tie brikety z puste, co si prdel utieraju rukou, sa o nas budu starat..
Nevdim to az tak cierno, ale potreboval by som asi velku palicu, aby som im mohol vysvetlit, co znamena kultura.
Stary nemajetny ludia maju sancu zvitayit skor, lebo si vela pamatame, napriklad vojnu a hlad, nemame co stratit, len zivot, co stoji za prd a vieme sa obetovat, ked sme to robili 40 rokov za totaca, nejaka ta strata zivota, nieje az taky problem.
Na rozdiel od socialne vylucenej generacie internetovych neandrtalcov, vieme pouzivat zbrane, pretoze nas to ucili a vtlkali nam do hlav politruci, ako odhalit triedneho nepriatela, ako viest partyzanksky odboj, klast naloze, poskodzovat infrastrukturu v pripade obsadenia, cielene sa zameriavat na slabe miesta nepriatela v tyle, organizovat sa a skratka bojovat.
Pra nas starych a nemajetnych, to bol za mladi, kazdodenny virtualny chleba. Na miesto blbych videohier a airsoftu, sme mali povinne manevre, kde sme strielali ostrymi!
22. 3. 2016   kubo
Takýto názor, nenázor, môže mať................ .......
19. 3. 2016   J.Vinduška st.
Ešte šťastie, že autor dopísal posledný odsek. Kto tak úsilovne financuje tento výskum? Tristo rodín vládcov sveta a majiteľov prevážnej väčšiny jeho bohatstva! Nikdy ich ani len nenapadla myšlienka, že by "večnosť" mala byť prístupná "čvarge". Porovnateľné prostriedky venujú na jej vybíjanie chémiou, chorobámi, mikrovlným pôsobením... Ureguľovanie populácie na počty postačujúce k ich obsluhe, to je druhá podmienka "večnosti". Večnosť pre všetkých by navyše bola katastrofa, ktorú musí i prostý "pud sociálnej sebazáchovy" odmietnuť.
19. 3. 2016   MV
Bohatstvo bude vo svete rozdelené tak ako dnes do neurčitého času a len náboženskí fanatici si mysleli, že Zem môže uživiť desiatky miliard ľudí (neprispôsobiteľnýc h emigrantov?) a k nim sa pridali aj silikónoví mágovia. Poznám staršiu štatistiku Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO), kde vyšlo, že dĺžka dožitia je napriek použitým prístrojom vo vyspelom svete len o 2 roky väčšia. Treba použiť súbory so známymi príčinami úmrtí, potom sa to dá štatisticky porovnávať, niektoré procesy sú nezvratné a náhle - aj v počítači mi nepredvídateľne skončil harddisk.
19. 3. 2016   347
Kto preboha pise taketo bludy!!!
19. 3. 2016   Katka
"Stačí sa pozrieť na severokórejského Kim Čong-una, ako lipne na svojej moci aj po tri stáročia vďaka lekárskemu elixíru mladosti. To by od základu prepísalo význam označenia doživotný vodca."
Kim Čong-una má už 300 rokov vďaka lekárskemu elixíru mladosti?! Na moci lipne úplne každý, každá jedna politická strana, každý politik, každý oligarcha. A je úplne jedno, či vládca (vodca) žije v ľudovo-demokraticke j krajine, alebo v západnej demokracii. Akurát, že v kapitalizme je tá moc pravidelne každé štyri roky potvrdzovaná voľbami, ktoré sú intenzívne ovplyvňované súkromnými médiami a agentúrami, za ktorými sú desiatky miliónov EUR (USD) investovaných oligarchami.
1/1