Názory čitateľov


Názory k článku:
V globálnej ekonomike sa blíži cunami, centrálne banky už vyčerpali svoje možnosti

21. 3. 2016   peto166
vsetko fiktivne prasule, ktore jestvuju leda ako 1 a 0 v PC nekryte absolutne nicim... je len otazkou casu kedy tato bublina praskne... a potom nastane vzostup ruska, kedze je to jedna z mala krajin ktora ma jedny z najvacsich statnych rezerv... krytim zlatom! :)
9. 3. 2016   Hundroš
Názor najpovolanejšieho je:
Lord Rothschild vo svojom dopise investorom varuje pred veľkými problémami, ktoré očakáva na ekonomickom a geopolitickom poli v tomto roku.
www.hangthebank...
Keď už s týmto si nevie poradiť takýto macher mne ostáva len ísť do krčmy a všetky chcchtáky čo mám prepiť!
9. 3. 2016   Lolo
Podla mna si myslim, ze doterajsia kriza a jej riesenia, su len burka v serbli a zametanie vykalov pod koberec.
A kedze bankstri svoju vinu odmietaju zaplatit, nasledky krizy, budu ovela horsie, cim dlhsie sa oddaluje riesnie.
Moze to skoncit aj vojnou, ktora funguje, ako idealny stimulacny a opravno- ozdravny system, takmer balzam pre baky a oligarchov.
Porazeny a mrtvy su nepodstatne straty, ale nove rozdelenie sveta a nove stimuly, vdaka destrukcii, redukcia populacie, vyvolaju obrovsku konjuktoru.
Sice je to krute, ale ekonomika sveta, nebola nikdy ruzova. V podstate akakolvek vojna, ci aj ta podsledna svetova- studena, trvajuca 40 rokov, bola obrovskou hybnou silou. A to aj bez destukcie.
Podobny system sa budu snazit vytvorit aj teraz.
Ale vzhladom na ochranu obmedzenych zdrojov, to asi nebude mozne, redukcia populacie je ziadana.
9. 3. 2016   anonym
Kua netrep stále!
9. 3. 2016   jojo
ECB zacala kopirovat tlacenie penazi podla FEDu, ale americania nasledne vzdy prenesu svoje problemy na niekoho ineho, bud zacnu predavat svoje dlhopisy do europy a tak vyvolaju krizu vsade, alebo nsledne rozputaju vojony konflikt, prevrat, revoluciu, dosadia svoje babkove vlady a poskytnu rychlo takymto statom pozicky !!!!
9. 3. 2016   xcx
si trafil klinec po hlavicke... horsie je, ze sa mozme pripravit na novu vojnu asi, lebo tento ekonomicky bordel uz tlacenim penazi nevyriesia
10. 3. 2016   130
Suhlas.
9. 3. 2016   fero z BA
začiatok týchto problémov bol v 70 rokoch, kedy USA s dolárom opustili zlatý štandard --- veru bude ešte veselo. Toto je výsledok demokracie, keď luza ovláda štáty
1/1