Názory čitateľov


Názory k článku:
Poradcovia ponúknu poistenie zväčša na druhom stretnutí

7. 3. 2016   SD
Súhlasim ,taktiež som bola podvedená s poisťovňou generali,produkty , ktoré ponukaju sú užerny žraloci na čele ich nadriadených.Porovn am to ako BMG a Horizont.
6. 3. 2016   Lolo
Idealny stav je, ak si clovek dokaze odkladat prostriedky na poistenie niekde do bezpecia, napriklad Au,Ag.. a pod.
Je sice pravda, ze to nieje poistenie, ale rozhodne poistka, ktora nema ziadne vyhovorky, len horsiu liqiditu.
Peniaze, ktore dame poistovni a nic sa nestane, su zhovadila strata. Hodnota, ktoru dokazu spravit odlozene prostriedky, je istina, na ktoru nema dosah stat, exekutor, ani smrt.
Pokial tie peniaze, nenechame an pospas bankstrom a kampelickarom.
6. 3. 2016   anonym
"Poradca" ponúkol poidtenie na prvom stretnutí a ja somár naletel! Človek poctivo pracuje, šetrí pre deti,vloží do banky aj tak vás oklamú o svoje úspory!Príklad z vub v nr, kde pri predčasnom rušení flexipoistky v generali podáva pracovníčka zavádzajúce, klamlivé informácie, používa nekalé praktiky, vidinou provízie a z mojich 4000€ vložených v hotovosti mi bolo vyplatené 1050€. To všetko pod ochrannou rukou vedenia banky. Ak by som dostal korektné info, určite nenechám banke takmer 3000€, hoci mi slovne bolo povedané, že mi bude vyplatená oveľa vyššia čiastka. Veselo - veselá-čimo užite si ich. VUB a Generali nikdy viac! Neodporúčam smradov,horší ako cigánska úžera! Ľudská zgerba!Neodporúčam
6. 3. 2016   anonym
mam podobne skusenosti s generali , proste otras..
1/1