Názory čitateľov


Názory k článku:
Odmena trochu inak: Malý ekonomický trik, ktorým dokážeme zvýšiť motiváciu

22. 8. 2019   Modafinil
Na Slovensku uz nepomozu ani tabletky na motivaciu https://www.stimula nt.sk/motivacia/ Tu je dobrý článok-zvýšenie motivácie
7. 3. 2016   MV
Myslím, že 35 a 27 sú primerané čísla aj v triedach, ktoré by sa mali použiť na plánovanie počtu učiteľov pre novú vládu.
6. 3. 2016   Jankova
Lewbo to bolo tak, ze prva skupina davala odpevede tej druhej.........
6. 3. 2016   Lolo
V Slovakistane funguje odmenovanie inym sposobom.
Bud su ludia prinuteny pracovat za nizke mzdy, alebo existuje skupina hnedoslovakistancov , co su odmenovany za to, ze nepracuju.
Rozdiel v motivacii je ten, ze sa strasia sustavne ty co pracuju, aby o vsetko neprisli a nestali sa tymi co su za necinnost odmenovany.
Motivacia je to podivna, ale evidentne funguje.
Ide o rasovu motivaciu a segregaciu otrokov, od nemakacenkov.
Preto sa v Slovakistane snazia vsetky mozne istitucie zaclenit hnedoslovakistancov do spolocnosti precujucej, pretoze je mozne, ze motivacia a sposob zivota sa prenesie aj na pracujucich.
Velmi nepravdepodobne vsak je, ze pri integracii by hnedoslovakistanci sa dobrovolne vzdali slobody nepracovat. Ich sloboda totiz umoznuje prezit bez prace a aj sa mnozit geometrickym radom, bez ohladu na to, ci pre spolocnost nieco vytvaraju, okrem pritaze.
A vlna prichodzich neoeuropanov, je dalsi faktor, ktory moze tradicnou integraciou pomoct obohatit pracujucu spolocnost, novymi sposobmi a formami prezitia, ktore sme uz akosi pri nasom pracovnom nasadeni zabudli.
1/1