Názory čitateľov


Názory k článku:
Bývalý šéf VW vedel o nelegálnom softvére skôr, než sa škandál zverejnil

28. 2. 2016   Lolo
Podla mna je uplne jedno kto o tom vedel, alebo nevedel, ale Ludoautiari teraz pomocou vlady centralnej Germanie, musia najst nie vinnika, ale toho, kto to zaplati.
A pokial sa nemylim, tak je to uz otazka eurovalova, alebo podobnych systemovych opatreni, kde sa nejedna o pravo, ale o politiku a sirenie strachu v podobe mozneho krachu, alebo strat autodebilneho priemyslu Germanskeho.
Obvykle su na podobne akcie vhodne kolonie EU, kde sa predlozi akcny plan a splatky, za Germanske prusery a ovcania to radi zaplatia. To je socialny kapitalizmus a Europska solidarita. Ked davaju sol germanci, tak najma do oci.
28. 2. 2016   Member
Tak,tak... a Fiko to pomenuje rovnako: Domáca úloha. Pripravte si perá a papiere, slovenskí čuráci...
28. 2. 2016   pučtok
Hlavne , že dostal zlatý padák cca 22 mil.EUR.
28. 2. 2016   anonym
TAK TAK DOJE,TE nackov az pod ciernu nacisticku zem!Ten narod sa nikdy nezmeni aj EU stvorinli na svoj "obrsz"!Stale hovorim tych atomiek na Hirosimu a Nagasaki bola vecna skoda dali sa vyuzit aj lepsie!
28. 2. 2016   painkiller
Táto skutočnosť je nám známa už od samého začiatku aféry. A samozrejme vedeli o tom aj všetci vedúci pracovníci, konštruktéri, softvéristi, ekonómovia, nákupcovia,...... a aj montážnici. Kto si myslí opak, tak nevie čo obnáša veľkosériová, resp hromadná výroba. Všetko sa neustále kontroluje, preveruje a finančne vyhodnocuje a to kontinuálne, nielen z času načas.
1/1