Názory čitateľov


Názory k článku:
Provident prestáva poskytovať nové pôžičky

28. 2. 2016   leon
staci tesco banka uver3.7% v uk,a same to iste od tesca na slovensku to ma ovcan za 9.9% nieco tu smrdi
28. 2. 2016   Lolo
Je to jednoduche.
Slovakistanci, kolonialny otroci, sa bud naucia setrit, alebo pochopia, ze su chudobna luza, ktora zaraba tak malo, ze proste uver a ani spotrebitelskz dostat nemoze, lebo mzdy, ktore vatsina slovakistancov pobera, nesiahaju ani na pol urovne Germanskej minimalnej mzdy, ktora napriklad v Germanii, neumoznuje klientovi banky dostat ani kreditnu kartu, ku vedenemu uctu.
Jednotne predpisy ohladom veritelstva v podobe EU, skratka postupne vylucuju kolonoialnych obyvatelov z portfolia potencialnych klientov, pretoze uroky a poplatky v pripade priemernych miezd v koloniach toto zakonne neumoznuju a spolocnosti ako Provident, by boli oznaceny za uzernikov a lichvu.
Tomu sa Kleptokracia v Slovakistane snazi vyhnut licencovanim a dohladom nad pozickami a dostat ich pod bankovy dohlad, nakolko pri zmene legislativy v EU, mozu okamzite menit podmienky.
Je to na jednej strane dobre, na druhej strane by si mali spotrebitelia a klienti uvedomit, ze v Slovakistane sme len looseri a nase spotrebitelske uvery vypovedaju o nasej chudobe viac, ako sme schopny si vobec pripustit.
1/1