Názory čitateľov


Názory k článku:
Moskva sa neprestáva snažiť: Opäť nový plán pre záchranu hospodárstva

11. 2. 2016   Member
Tie ich programy, sú všetko hlúposti. Nerešpektujú totiž základnú črtu mužíka, známeho ako nemakačenko. A z krízy sa dá dostať len makačkou, nie prerozdeľovaním, či požičiavaním. Ale nech si požičajú! Bude od nich navždy pokoj.
11. 2. 2016   loghy
haha, skrtaju vydavky aby sa zmestili do 3% deficitu, pritom rozdavaju miliardy v priamych dotaciach do sukromnych ruk :-D Tak trochu mi to pripomina Slovakistan
Rusi si mozu pozicat, akurcite najdu takych co im pozicaju, otazka je za aku cenu :-D Rusko je nesolidny partner a rizikova prirazka bude dost tucna
11. 2. 2016   anonym
momentálne su rusi vo veľkých problémoch, ale núti ich to sa z nich dostať. A keďže im v tom nikto nepomáha, práve naopak, tak keď sa z toho dostanú budú víťazi.
V takých istých problémoch sú aj ukrajinci a gréci, ale tým sa dostáva pomoc zvonka, tlak na reformy je preto nízky a vyzerá to tak, že oni z budú tí porazení.
11. 2. 2016   anonym
co ich nuti sa z nich dostat? :-D Keby to tak bolo, tak je vidiet zlepsenie a nie prepad do este vacsich sraciek ? :-D
Ukrajine sa ziadna pomoc nedostava - dostali par milionov na zaplatenie dlhu rusku za plyn a odvtedy nic. Ukrajine je navyse vo vojnovom konflikte, kde ju rusko napadlo a okupuje cast jej uzemia. Je logicke ze Ukrajine sa pomaha a Ruskym fasistom nie.
11. 2. 2016   Zoltan
máš jednoduchučký pohľad.... práve tieto sankcie ich prinútili zamerať sa na domácu produkciu a podporu priemyslu čo je cesta z krízy...... samozrejme že sa ekonomika prepadá, hádam si predsa nemyslíš že keď sa zavedú opatrenia okamžite to vidieť na reálných číslach, nežijeme v rozprávkovom svete
a čo sa týka ukrajiny, ja naozaj neviem kam chodíš na tieto informácie.... však predsa každý vie že dostali už 4 miliardy od svetovej banky, ktoré miznú nevedno kam.... mal by si sa o to viacej zaujímať a nie tu písať bludy
11. 2. 2016   tono
a co robili poslednych 100 rokov ? :-D Rusko nedokaze vyrobit nic sofistikovane. Vie vypestovat obilie, vytazit zelezo plyn a ropu. Tie posledne 2 navyse len ak mu k tomu pomozu zapadne technologie.
Ekonomika im pada uz 2 roky ale zatial bolo pocut len oberfasistu o tom ze sankcie ich len posilnia, ziadna kriza neexistuje, ze uz je po krize alebo ze uz saodrazili od dna (tej neexistujucej krizy)
Kde ty chodis na informacie ze nejake miliardy miznu nevedno kam? By ma velice zaujimalo ... ale nie, nechaj ma hadat - doslo ti to mailom z rusko-fasistickej ambasady :-D
11. 2. 2016   anonym
bol si vobec niekedy v Rusku ? myslim si, ze nie, takze nasetri nejake tie eury a chod sa tam pozriet, taka BA je zaprdena diera oproti Moskve a moc neotvaraj usta, aby ti do nich nevletel nejaky vtacik :).
Cina ma minimalne take technologie ako USA, takze za plyn a ropu im cinania dodaju cokolvek, len oni radsej pockaju, aby mali este lepsie ceny, ale s RU sa CM urcite skor dohodne ako s US. Ano RI vedia vypestovat obilie a maju ropu, US ma financne trhy a pomaly uz vsetko nakupuju z CN, vid CN prebytok a US dlh.
11. 2. 2016   fero z BA
ďalší výmysel, súdruh v kremli tvrdí opak, ich sa sankcie nedotkli a idú neochvejne k blahobytu
1/1