Názory čitateľov


Názory k článku:
Už to nie je len o daniach: Prerod nevinných technológov na skutočnú politickú hrozbu

8. 2. 2016   Vlko
Ja mam pocit, ze ide len o odvadzanie pozornosti od tych co maju ovela viac penazi a aj moc: Bankari, zbrojarensky priemysel, farmaceuticky priemysel a monsantovci.
8. 2. 2016   Lolo
ZA TIE roky, co sa plazim po zemi, viem jednu vec.
Ze ked politici oznacia nieco nove, za dobre, alebo prospesne, ci uspesne, znamena to len tolko, ze nam to bude daco vysavat z penazenky.
Ked daco oznacia za hrozbu, alebo hlasaju ohrozenie, znamena to len tolko, ze to ohrozuje ich nedotknutelnost, alebo siaha na ich status moci.
Ked nieco neriesia, predznamenava to katastrofu, najma ked sa politici nevedia dohodnut na jednoznacom postoji ku nejakemu problemu, alebo hrozbe, najdu strednu cestu a potom je katastrofa na svete.
Napriklad nejednoznacny postoj ku zvysenemu "turistickemu ruchu" v Europe..
Nevinny technologovia vedia dobre, co znamena mnoc, pretoze oni maju na rozdiel od politikov aj peniaze a moc, bez mandatu, alebo mandat maju vdaka peniazom, ktore im davaju mandat.
Politik, najprv musi velmi rozmyslat, ako sa dostat k moci, aby mal potom peniaze. Technologovia uspesny, najprv maju peniaze a snimi aj moc.
Suboj titanov nastava v momente, kedy sa ty co maju peniaze, snazia o moc, alebo ty co maju moc, snazia sa Ziskat peniaze.
Dlhodoby problem v Slovakistane, sa vyriesil parlamentnou kleptokreciou. Mocny a bohaty funguju spolocne v konstitucnom zvazku (Fascisimo) kleptokracie.
\Opacnu stranu tvoria len otroci, bezzemkovia, proletari a uverovy akrobati. Okrem toho este lumpenproletariat.
8. 2. 2016   Yco
Oči mi idú vybiť tie Vaše hrúbky.
8. 2. 2016   A Flock Of Sea Gulls
Má niečo hrubé? Inak sa správne píše hrubky, bez dĺžňa
8. 2. 2016   anonym
TAk, si Yco, sprav prava admina a dopln mi diakritiku, oprav hrubky. Nemam na taptalku a hovadinach diakritiku, vsetko je zo smetaku pred Ernst a Young, zvysok reuters, elektroodpad. Win ma lokalizaciu USA, diakritika nefunguje.
9. 2. 2016   admin
ani admin nema pravo prispevky upravovat, iba mazat.
1/1