Názory čitateľov


Názory k článku:
Pomôžme ekonomickému rastu v Európe: Zmeny v zložení europarlamentu a spoločný dlh

13. 2. 2016   Lolo
Spolocny dlh, je to, co Germanii a Frantikom pomoze, pretoze vychodne kolonie maju maly dlh a spravali sa zodpovedne, takze napriklad taky Slovakistan, ako vychodnu koloniu EU, bude raz mozne potrestat, za svoju fiskalnu politiku.
Keby sme boli na hranici krachu, alebo nezodpovedny, ako Grecko, boli by sme na tom relativne lepsie, pretoze by sme prahajdalakali peniaze z vlastnej vole.
Treaz pride na rad splacanie dlhov, ktore sme nevytvorili.
Jednotne danove peklo bude uzasna vec.
13. 2. 2016   anonym
Velmymudro si to napisal
13. 2. 2016   peter
tak veru. západ nás má furt iba za negramotných a poslušných otrokov!
13. 2. 2016   xedos
Pre mna jedina mozna zmena je zrusit cely darmozracsky eu parlament nechat otvorene hranice vlady statov zminimalizovat ,skoro uplne zrusit.Komunity v statoch nech si rozhoduju ako si budu zit ,totalne zrusit vsetky armady a pakty ,kazdy clovek nech ma pravo mat zbran a vsetko bude zase v poriadku , zavladne mier a prosperita. A este by som zrusil vatikan a uz nikdy by som nedovolil rast takych teroristickych spolkov ako su viery(vsetky).Kaazd y nech si doma uznava akeho boha chce ale ziadne solky.Absolutny mier..........
13. 2. 2016   122
;) :) tak to áno mat v rukách zbraň a dat ju každému debilovi to by skutočne vyriesilo mnohé veci - a pribudol by nám nový fenomén - počet vrážd na km².
13. 2. 2016   peter
26 rokov sme iba chudobná kolónia západu - a zdá sa, že ňou musíme aj zostať! západ nám nikdy nedovolí mať sa dobre.
novšie2/2