Názory čitateľov


Názory k článku:
Straty na vkladoch má v rukách centrálna banka: Na čo slúži experiment so zápornými úrokovými sadzbami

13. 2. 2016   ja-ja
aby sme sa nedockali chvile ked nam pridu peniaze na ucet a bude z nich 5-10%odratanych automaticky....
3. 2. 2016   Osusky
Tento naš plan sme vymysleli už pred 100 rokmi. Zrušíme hotovosť - v tomto je nasim najaktivnejsim hujerom Svedsko a sucasane zavedieme negatívnu urokovu sadzbu. Vklady gojov v bankach sa tak budu pomaly rozpušťať a jedinym riesenim bude zvysenie spotreby, čo bude voda na mlyn pre naše korporacie.
3. 2. 2016   Szekeres
ale ony sa rozpustaju uz teraz. pokial ich nemas fixovane na neprimerane dlhu dobu. V takom pripade sa ale pravdepodobnost ze o ne prijdes pocas runu-na-banku zvysuje nad hodnotu samotnej skody z rozpustania. Reesumee: ludia zijuci zodpovedne, t.j. taki, ktori sa prykryvaju iba "perinou na ktoru maju" su systemom drancovani a uz dlhe desatrocia doplacaju na "konzumne masy" ktore ziju nezodpovedne, na dlh. A cele sa to deje v prospech tych, ktori to cele takto nastavili a udrzuju. Tito na tom ryzuju.
3. 2. 2016   Lolo
Je to vemi jednoduche, vo svete je vela otrokov, ktory ziskali prilis vela slobody tym, ze maju hotovost a aj z relativne mala, si vedia vytvarat niekolko drobnych radosti, ako napriklad uspory, ktore su istym sposobom nedotknutelne, koncentruju sa u bankstrov a su pouzivane celkom slobodne, na ucely, ktore sa bankstrom nepacia.
Preto sa podobne snahy o zachovanie slobody musia nazvat ako mozne zdroje terorizmu, hotovst sa musi nazvat nebezpenou, uspory sukrome, ako poskodzovatel statneho zaujmu atd..
V kolonialnych krajinach, ako je aj Japonsko, ktore je koloniou USA, pripadne ich protektoratom, taketo cudne veci, sa stavaju standardom.
Jedinu vec na Japoncoch mam rad, ze nemaju radi a verejne odmietaju Islam, su nacionalne hrdy na tradicie a chapu mnohe veci v krutych suvislostiach, ktore si overili za stovky rokov zivota na ostrovoch.
Ale ich kultura je tak tvrda a tak izolovane odlisna, ze do hlbky ich konanie nepochopime.
Vedia byt znacne lstivy.
3. 2. 2016   anonym
Japonci sú najvačší rasisti na zemeguľi.
1/1