Názory čitateľov


Názory k článku:
Nemocnica v Žiline od nedele zatvára lôžkovú časť OAIM

30. 1. 2016   anonym
Vážení, zoberte si jeden fakt do úvahy, tieto ksichty z parlamentu nás to odrbávajú už nejakých 25 rokov a my im to stále zožereme, v taliansku prišlo proti buzerantom manifestovať 2 mil, ľudí a my slováci, my sa nezmožeme na nič, len primítívne krčmové reči, my sa už nehanbíme ani sami pred sebou. Dajte si stránku Jan Hnízdil a dozviete sa tam kto sú politici: sú to psychopati.
30. 1. 2016   Marcel
Slováci, vraj dobrosrdečný a mierumilovný národ. Skôr sprostý a bez cti. Kopnú nás do riti a my ešte poďakujeme.
30. 1. 2016   Marcel
Ale vláda nám stále tvrdí, že je všetko v poriadku. Zdravotníctvo je v poriadku, školstvo je v poriadku. Všetko je ružové, v perfektnom stave.
Bohužiaľ skutočnosť je čierna.
Ak nemáte kontakty a známosti na správnych miestach budete živoriť.
V TV máte propagandu ako sme vyrástli. Asi o 25cm. No keby politici nekradli, tak by to bolo aj 1 meter.
30. 1. 2016   veriaci01
Golem Frešo a jeho "zdravotnícky expert" Potyčný !Torzo slávnej SDKU mudruje ....
30. 1. 2016   Lolo
Hm, no tak zijeme v uzasnej dobe.
Ked ste vazeny diskutujuci, citali rude pravo v autobuse cestou do prace, aby ste nevysli z cviku, nikoho z vas nezaujimal clanok o tom, ake casti nemocnice sa otvorili a kolko lozok ma nemocnica.
Starali ste sa predovsetkym o to, kde zohnat kakao, cokoladu, banany, cukor, mandarinky, klobasy, bocik a dalsie veci potrebne k zivotu.
Dnes zijeme v tak uzasnej dobe, ze sestry odchadzaju z nemocnic, nemocnice zatvaraju lozkove casti, ale nafukujeme sa.
Netrapilo nas, ked nemocnice otvarali, netrapilo nas, kto to zaplati, kolko budu brat sestry a lekari, kolko klobas a gruzinakov nas bude stat polezanie si, tak nas nemusi trapit, kto bude kopat nase hroby!
Alebo do nasich hrobov.
30. 1. 2016   Ovčan
Do nemocnice ide chorý človek s nádejou, že mu pomôžu a vyliečia ho. Lekári študujú preto, aby vedeli pacientov vyliečiť. Ale je to skutočne tak ?
Neviem ako sú na tom ostatné nemocnice na slovensku, ale mám z nich pocit strachu.
Nadávame na komunistov, ale bez nich by sme nemali ani budovu nemocnice. Ústava definuje slovensko ako socialistický štát od roku 1960, kedy začal obrodný proces smerovania socialistického štátu k širšej demokratizácii a angažovanosti občanov s novým vedením strany KSČ po tzv. Pražskej jari.
Ale celkovo začal socializmus už v roku 1948 po ukončení parlamentnej a vládnej krízy ČSR.
Už o 4 roky oslávime 30 rokov slobody a demokracie v slovenskom policajnom štáte a môžme to porovnať čo sa zmenilo.
Ak zahrnieme aj rok 1948 tak to bude o 16 rokov, kde možeme porovnať koľko obchodných centier sa vybudovalo počas 42 ročného trvania obidvoch režimov.
Politici sú chamtivý idioti, ale o Frešovi to neplatí. On nie je politik, ale ..... .
Fico nie je môj obľúbený politik, ale aj spolu s učiteľmi to môže byť hra na odstránenie smeru, pretože odmietol prijať migrantov.
PS.
Asi tak 10 rokov naspäť, sused mal úraz prišiel o prsty a nebudem menovať v ktorej nemocnici ho nevedeli ošetriť, že nevedia nič urobiť. Poslali ho do Bratislavy, ani sanitku nemali tak sme ho viezli vlastným autom 200 Km do nemocnice v Bratislave. Potrebujete vedieť viac, no nič utekám lebo za chvíľu pokračuje farmár hľadá ženu ...
Ešte by bola zaujímavá téma, dlh slovenskej republiky :D
30. 1. 2016   Marcel
Prepáčte ale aká kríza bola v 1948? Boli riadne voľby. Volili všetci ľudia,nie parlamentné strany. Na Slovensku získala väčšinu Demokratická strana (DS), v Čechách naopak Komunistická strana. No to bol pre komunistov prúser. Pomocou sily, zbraní a veľmoci ZSSR sa na Slovensku zrealizoval politicky prevrat.
A tak nadšený, zapálený ľudia ale aj blbci sa dostali k moci. Opozícia (DS), tí čo nesúhlasili a neskôr aj nadšený, zapálený ľudia zmizli pod zemou. Ostali už len blbci. Doteraz.
V politike sú osoby, ktoré na to vôbec nemajú predpoklady.
Po II. svetovej vojne sa stavalo a obnovovalo všade. Na Slovensku aj za oponou(Rakusko, Holandsko)! Každý samozrejme rozdielnym tempom.
Tak netvrďte, ze bez komunistov by to neboli nemocnice alebo vodné priehrady, atď. Bez komunistov by asi nebol ani vesmír.
Táto problematika ako aj naša história, ktorá je asi tabu je na rozsiahlu prednášku a diskusiu.
30. 1. 2016   fero z BA
komunistický predseda vlády predsa tvrdil niečo iné. Alebo že by predsa len klamal? Tak ako zvyčajne?
30. 1. 2016   anonym
K.O.K.O.T FERO TAK TO ZATIAZNI VYBER LOVE Z PERINY..
30. 1. 2016   anonym
PACIENT JE IBA RUKOJEMNIK v tomto SKurvenom stare!!!
1/1