Názory čitateľov


Názory k článku:
Poškodené čelné sklo nemusí poisťovňa preplatiť

28. 1. 2016   Milos3
Po prvé, absolútny súhlas s p. Zolnom, rozhodnutie NBS je zaväzujúce. Po druhé - kamera v aute. Polícia ju zakazuje, pre poisťovňu je to rozhodujúci dôkaz. Takže minister vnútra alebo Asociácia poisťovní má veľké medzery vo výklade tejto poistnej udalosti...
28. 1. 2016   Lolo
Nasam lepsie, je odlozit si bokom do obalky poistne, pripadne si kupit zlatu, alebo striebornu mincu.
V pripade, ze dostaneme tehlu z pomedzi duplakovych kolies tatrovky do celneho skla a prezijeme to, mince nechame bokom a na vrakaci kupime vyrezane starsie sklo, alebo si objedname z PL dalsie a vykasleme sa na poistenie.
To plati pre FO.
Firmy si poistenie davaju do nakladov.
28. 1. 2016   classic chess
Zaujímalo by ma, ako inak sa môže poškodiť predné sklo? Ak vám padne v garáži z regálu na sklo kladivo, asi preletí až do interiéru auta a ťažko sa s niekym dohodnete, že vám spôsobil škodu odskočeným kamienkom. Počúval by som radu pána Zolnu. Môže poďakovať redaktorovi za dobrú reklamu pre jeho advokátsku prax.
28. 1. 2016   fero z BA
PR v prospech poistovne a klamstvo. Čo si tak prečítať stanovisko Národnej banky, ktorá je "garantom" poisťovní v SR a NBS priamo tvrdí vo svojich vyjadreniach, že poisťovne sú povinné plniť náhradu za čelné sklo. Treba to len hnať na súd poisťovne to majú prerátané a vedia, že väčšina ľudí na súd nep-jde a priamo s tým rátajú
28. 1. 2016   lubomir.zolna@gmail.com
Prečo pán redaktor klame? Pre všetkých vodičov dávam do pozornosti. Ak máte problém s preplatením škody poškodeného čelného skla na vašom vozidla a máte riadne zaplatené zákonné poistenie motorového vozidla, najvyšší súd SR, Ústavný súd SR a Národná Banka Slovenska minulý rok rozhodli, že všetky poisťovne sú povinné zo Zákonného poistenia preplatiť túto škodovú udalosť. Vodič nemusí mať žiadne dodatočné poistenie na túto škodu. Pokiaľ sa chcete nechať zastupovať pred poisťovňou, píšte na lubomir.zolna@gmail .com.
28. 1. 2016   karci
Presne tak, netreba sa nechat odbyt. Poistovne hladaju vsetky moznosti ako sa vyhnut plateniu a likvidatori maju odmeny plynuce z takto usetrenych penazi poistovne.
1/1