Názory čitateľov


Názory k článku:
Slováci, čo nemajú bankový účet, ho nepotrebujú

27. 1. 2016   ainemunys
Kto nepotrebuje, či vlastne potrebuje bankový účet ? Banky !
Potom aj na verejnom WC platba bezhotovostným spôsobom, sprepitné v reštaurácii pod bankovou kontrolou, káva z automatu či herné automaty, atď. ....totálna kontrola ....
to sa rovná absolútna strata osobnej slobody !!!
Domyslíte si, čo to znamená ???
Aj tá podpora 6O € pôjde cez účet, t.j. cez banku ???
Zamyslite sa, kto to potrebuje a chce !!!
27. 1. 2016   Lolo
Szekeres, ale spolocenska akceptovatelnost je len paka.
Do spolocenskej akceptacie patri aj priimanie hnedoeuropanov a ich integracia zvykov do europskej ne-kultury. Napriklad hromadne znasilnenie.
Alebo jazda bez vodicaku.
Ak to bude prijate ako zakonne spolocenske akceptovatelne spravanie, musime sa tym riadit, alebo mozeme a bojovat.
Ja si nepamatam, ze by dakto odmietol cash za platbu faktury. Aj ked to musel zaplatit z vlastneho uctu..
27. 1. 2016   Szekeres
okrem poslednej vety nerozumiem. Ja sa pokusam vyjadrovat k teme tohoto clanku. A k tej poslednej vete. Ak chcem zaplatiti fa. za elektrinu, a mam v ruke prislusnu hotovost, kam mam konkretne ist aby mi to pracovnik distribucnej spolocnosti prevzal a fa. zlikvidoval. To iste vo vodarnach. To iste ..napr v Orange. Ano, Orange to prevezme, ale zauctuje si za to pekne mastny poplatok nad ramec ceny na fa.. A to ja nemam. Akym pravom ja mam platit ten poplatok? To su jeho interne naklady....nejaka pokladna. A okrem toho, ten poplatok nezodpoveda skutocnym nakladom na prevzatioe hotovosti. Je niekolkonasobne nafuknuty.
28. 1. 2016   Lolo
Nuz potom si otrokom doby, drahy Szekeres.
Za svoje pohodlie obetujes, svoju slobodu.
Aspon financnu urcite.
Na miesto globtelu, alebo pomaranca, si mas kupit dobijaci sersam O2, na rychly internet LTE od swanu a dualsim TF.
Na miesto vodarni, mas zbierat dazdovu vodu, alebo mat studnu, pit len balenu, alebo mat osmoticky filter z postmineralizacnym cyklom na pitie.
Na miesto elektrickej pripojky vrtulu a panely a na miesto otroctva, pestovat tabak, mak a konope.
Ale ked byvas v kralikarni, kde si nemozes vybrat, uz sa tomu otroctvu nevyhnes. Zacina to nenapadne, fakturami za energie, ktore sa zdanlivo nedaju zaplatit cash, prechadza to do pohodlnosti, zotrvavania u jedneho nevyhodneho operatora mobilneho, pokracuje to poistenim auta u jednej poistovne bez vyhod a konci to stavbou pyramid.
V horsom pripade necinnostou, alebo nepochopenim.
27. 1. 2016   Szekeres
ja sa so situaciou, ze si b.u. dovolit nemozem kludne vyrovnam. Ale za pradpokladu, ze sa v tejto z.urvykrajine budu dodrzovat zakony. AK je v zakonniku prace poviinost zamestnavatzela vyplatiti mzdu zamestnancovi na poziadabie cash, tak to musi bez reptania urobit..bez toho aby ho do mesiaca vyhodil. Vsetky korporacie poskytujuce verejne sluzby, musia byt povinne prijat uhradu klienta za fakturu v hotovosti. V tom pripade bude spolocensky akceptovatelne, ze je tu skupina populacie, ktore si b.u. dovolit nemuoze.
27. 1. 2016   Lolo
Otazkou banksterskej cti, je negociacia, alebo zvratenie onoho stavu.
Ako donutit tych 16% Slovakistanskej kolonie, aby ucet mali..?
Pretoze takyto stav je v principe nepripustny a neudrzatelny.
Pretoze ten co nepotrebuje ucet v banke, je nebezpecny a nakazlivy element v spolocnosti, ktory naraba z hotovostou, samostatne rozmysla, neplati poplatky za nic, jeho prijem a akcny radius je nekontrolovatelny, obvykle neplati dane, rozvija ciernu ekonomiku, platbami cash moze podporovat terorizmus, prevdepodovbne je ozbrojeny, schopny nasadit vlastny zivot, za zvratene idealy, ktore nadobudol manipulaciou z hotovostou, nenecha si kadit na hlavu, nekupuje ziadne produkty, ktore by nepotreboval a ovlada jednoduche pocty, ktore mu umoznuu aktivne pracovat z aktivami a pasivami.
Takato skupina, musi byt eliminovana a potlacena, inak sa nepodari zotrocit komplexne cely slovakistan.
Tieto bunky, budu tvorit precedens, ktory neumozni exekuciu, ani zabavenie majetku, pripadne jeho zdanenie, pretoze kde nic nieje, ani stat nebere..
Jedina moznost je ich uplne eliminovat.
27. 1. 2016   anonym
NADPIS AKO U DEBILOV! samozrejme ze ak ucet nema tak ho nepotrebuje! ci?
27. 1. 2016   Szekeres
a tiez plati, ze ak niekto pracu nema, tak ju nepotrebuje? Ak niekto zdravie nema, tak ho nepotrebuje?
1/1