Názory čitateľov


Názory k článku:
Obce v kraji znižujú nezamestnanosť pomocou nástrojov úradov práce

25. 1. 2016   anonym
PRESNE TAK! VYRADIA ZO ZOZNAMU NA UP a nezamestnanost je tak znizena! Made in slovakistan! len aby lizali rit magorom Bruselu!
24. 1. 2016   Lolo
Ja to vidim tak, ze nastroje uradu prace, su velmi neucinne.
Nastroje uradu prace, na znizovanie nezamestnanosti, su len ako pise Jozef, papierove vyradovanie neyamestnanych a statisticke machinacie z cislami, kotore su len oznacenim masy ludi bez prace.
V praxi su len tvrdsie metody, ako napriklad v hostorii zname pracovne tabory, presidlovanie, vysidlovanie, hladomor, vyhladzovanie, konecne riesenie, alebo mnohe dalsie postupy, nam v europe nie nezname, ktore nakoniec viedli ku zdarnym vysledkom, na trhu prace.
Len vdaka sposobu laxneho pristupu a ponechania otrokov na pospas osudu sebe vlastnemu, prezivania alebo dozivania, sa cely system neda udrzat.
Tolko ruk, ktore jedia, ale nepracuju, je skoda krmit, pretoze aktivacne prace v podobe zametania ulic, je trocha pod uroven dnesnych vzdelanych ludi.
Je cela spusta projektov, zahranicnych investorov, kde by vzniknute pracovne tabory, mohli posluzit, ako prikladna forma, pre tych, co by chceli byt nezamestnany.
Naprikald tazba zlata, alebo uholne bane, pripadne ine metody, kde sa tahaju kamene, furikuje sa, alebo kope, by urad prace mohol pouzivat, ako naborove videa, pre pripadnych ziadatelov socialnej podpory a inych vymozenosti dnesnej doby.
https://www.you tube.com/watch?v=LX-U IFEjWg0
Ako krasne sme hadzali lopatami...
Chybal nam vobec internet?
Stacili nam ine veci.
24. 1. 2016   Lolo
https://www.youtube. com/watch?v=Bfb-aEZ2b Uc
Sudruh Hranol povedal..
Robotnik si zije stastne..
25. 1. 2016   X
:)))
24. 1. 2016   Jozef
Nie sú jediní, tak sa to robí na celom SVK. Počet nezamestnaných sa znižuje iba násilným vyraďovaním nezamestnaných z ÚP pre tzv"nespoluprácu", aktivačnými prácami, odchodom do dôchodku a útekom ľudí za prácou do zahraničia. Neviem o žiadnom dobrom zákone tejto vlády, ktorý by bol prínosom pre zamestnanosť. Na zamyslenie je veta v článku o tom priemyselnom parku so štyrmi investormi a že prácu si tam našlo až 100(sto) ľudí)))))
1/1