Názory čitateľov


Názory k článku:
Nové pracovné miesta zabezpečí kvalitné podnikateľské prostredie

24. 1. 2016   Lolo
No pokial v Slovakistane, bude pracovne miesta tvorit kvvalitne podnikatelske prostredie, kde latku najvyssej kvality posunuli velke firmy, ako Vahostav a mnohe dlasie, tak naozaj o nove pracovne mista nebude nudza, dokonca je mozne, ze zavladne aj prezamestnanost a bude ludi uplny nedostatok.
Pokial sa jedna o statne stimuly, ktore maju formu bica, alebo elektrosokov, pripadne stimuly v podobe exekutorov a dani, ci odvodov, vidim mozne zlepsenie, najma v zriadovani pracovnych taborov, bez nutnych naborov.
Jedna sa totiz o to, ze ak ludia nemaju dostavat mzdu za pracu, podobne, ako to preyentuju firmy ako Vahostav, bude nutne zaviest tie pracovne tabory, nakolko je nutne idetifikovat sa z tradiciami minulosti.
Pretoze forma podnikania, kde firma dostane peniaze, ktore subdodavatelia nedostanu, je standardom v Kleptokratickom systeme, ale prilis komplikovane sa manipuluje z nespokojnymi, alebo oklamanymi zivnostnikmi, takze ak by boli zavrety v jednej ohrade, za drotmi, neboli by zbytocne vystavovany, nadmernej frustracii z okolneho sveta a nadmernemu konzumu, ktory je tak bezny v kolonialnom kapitalizme.
24. 1. 2016   nahnevany
Kazdy exekutor, ktory si k svojej odmene uctuje tzv.DPH /tzv.dan z pridanej hodnoty/ je pdvodnik.
1/1