Názory čitateľov


Názory k článku:
Oslobodenie od dane: Zvýhodnené investičné sporenie, ale aj niektoré príjmy

31. 12. 2015   nahnevany
MF SR,FS SR, Financne riaditelstvo, Danove riaditelstvo, danove urady ako aj napriklad taka Financna policia pachaju na platiteloch danovych licencii, ktore obsahuju tzv.DPH /tzv.dan z pridanej hodnoty/ podvod.
Od roku 1993 sa pod skratkou DPH /dane z pridanej hodnoty/ v skutocnosti skryva momentalne prevazne 20%-na dan z netto ceny /sumy/ tovaru, komodity, sluzby, platby . . . a ta je, co sa tyka financnych prostriedkov, nasobne vyssia ako vlastna dan z pridanej hidnoty /DPH/.
Na prislusnych fakturach, danovych dokladoch, platobnych dokladoch, pokladnicnych dokladoch /blockoch/ atd., sa pozaduje, dokonca sa prikazuje platba dane z pridanej hodnoty /DPH/, inkasuje sa vsak de facto spominana dan z netto ceny /sumy/, ktora je financne znacne vyssia ako samotna dan z pridanej hodnoty /DPH/. Akakolvek faktura, akykolvek danovy doklad, platobny doklad, pokladnicny doklad /blocek/, ak tieto obsahuju tzv.DPH /tzv.dan z pridanej hodnoty/, moze posluzit ako dokazovy material podvodu tzv.DPH /tzv.dane z pridanej hodnoty/. Pocnuc rokom 1993 su ich miliardy. V popredi tohoto podvodu tzv.DPH /tzv.dane z pridanej hodnoty/, ktora je v skutocnosti financne ovela vyssou danou z netto ceny /sumy/ su MF SR, FS SR, Financne riaditelstvo, Danove riaditelstvo, danove urady alebo tiez Financna policia.
1/1