Názory čitateľov


Názory k článku:
Od 15. decembra začne platiť nová odvodová úľava

4. 12. 2015   Lolo
Je to saturacia chudoby na municipalnej urovni.
Na miesto prispevku na dopravu, alebo na byvanie v menej hladovych dolinach, saturuju chudobu na 12 mesiacov za pat stovak a bez dochodkoveho poistenia.
To je taky socialny balicek, hodny slovakostanskej kleptokracie. Pohonna sila hlupakov do volieb.
Este ku tomu zakon o beztrestnom paleni alkoholu doma a vsetko bude ruzove a krasne.
Keby sa bralo pomerovo platove ohodnotenie, alebo neohodnotenie na urovni krajin a kolonii v EU, tak by aj ta Blatisrava na krasnom hnedom Dunaji, patrila medzi hladove doliny.
Ale delit chudobnu koloniu, ako je Slovakistan na jeden bohaty region a chudobne a este chudobnejsie a este aj hladove doliny, mi pride ako znacne hnusny pocin.
Ale na strane druhej, lepsie ako drotom do oka..
3. 12. 2015   Szekeres
?? bude mat moznost dodatocne si doplatit poiste na dochodkove poistenie? Takze dufam, ze ten doplatok bude vynaty zo zdanenia danou z prijmu!!!! Tak, aby boli tito "podporovani" zamestnanci na tom rovnopravne s tymi, ktorym odchadzaju odvody na dochodok priebezne... Je to tak RICHTER??? Lebo inak, vazeni "podporovani" zamestnanci, ciastka ktorou vas "stat" podpori (tym ze vas ogabe o dochodok) si stat neskor od vas zoberie v podobe zvyseneho zdanenia, ked si budete chciet chybajuci dochodok dorovnat dodatocne
1/1