Názory čitateľov


Názory k článku:
Slovensko v prvej desiatke krajín s najnižším dlhom pripadajúcim na dospelého obyvateľa

4. 12. 2015   Jozef
No, teraz neviem, či sa mám z toho rebríčka tešiť, alebo smútiť. Ono sa to dá pochopiť aj takto: Iba v štátoch, ktoré majú stabilnú ekonomiku, iba v štátoch, kde ľudia majú ozajstné istoty, si môžu požičiavať ľudia z bánk peniaze s tým, že ich bez problémov dokážu splácať, že sa nemusia báť toho, že z mesiaca na mesiac prídu o prácu a tým pádom aj od almužnu, ktorá im zaručuje aké také možnosti aspoň prežitia. Rebríček je toho jasným dôkazom. Nemajte obavu, keby aj na SVK bola stabilná ekonomická situácia, keby sa zarábalo tak, ako v krajinách, ktoré sú na "posledných"))) miestach,koľko ľudí by si z radosťou zobralo úvery.....
4. 12. 2015   anonym
ja som si pozicial taku sumu ze o tom neviem ZAUJIMAVE JE TO ZE KED BY NIECO TAKE ZROBILA SUKROMNA OSOBA TAK JE TRESNY CIN UVEROVEHO PODVODU A KED TO ZROBI STAT LUDOM Z KTORYCH SA STAT SKLADA JE CO?CHARITA CI DOBROSRDECNOST ZE ZA NAS NIEKTO VYBRAL UVER BEZ NASHO SUHLASU A ESTE SI HO BUDE POCITAT NA OBYVATELA ?TAK KED ZAKONY PLATIA ROVNAKO TAK TEN CO TO ZOBRAL A PODPISAL JE ZODPOVENY .
3. 12. 2015   Mi Ke
Kto má mojich 7tis. € v banke ???????
16. 12. 2015   Katka
Dobrá otázka:-))
3. 12. 2015   jopo
Aj toto je dôkaz, že zhnitá spoločnosť zapredaných zbohatlíkov sa takto vysmieva rovno do xichtu radovému občanovi za pomoci ich médií.
3. 12. 2015   peto166
nerozumiem tomu... to je dobre ci zle? :/ ja som zobral 1000 na 12 mesiacov, vyhovujem statistike ci nie? :)
3. 12. 2015   peto166
a do banky nevkladam nic, ak sa nerata vyplata samozrejme ale aj tu vyberem skor nez pomaly nabehne takze neviem.. vyhovujem? :))
4. 12. 2015   6681
A načo ti je hotovosť je vedieť, ze ta este nevykladli.
3. 12. 2015   148
Ja nie som každý - na všetky úvery sa Vám môžem vysrať milé banky.
3. 12. 2015   Lolo
Ja osobne to vidim tak, ze v chudobinci europskej unie, akou je kolonia Slovakistan, je dlh v podobe par tisic eur na hlavu likvidacny, ak bereme do uvahy nase male platy a vysoke naklady na zivot.
Ako tu uz niekto spomenul, je neporovnatelne, ak hodinova mzda v germanii ma priemer 20eur/hod a v slovakistane 5-6 eur na hodinu a to stale hovorime o priemere, nie realite kazdodenneho zivota. Pruser bude, ak sa nieco este viac zoserka, tak platobna neschopnost v chudobnej kolonii bude tragedia vatsia, ako fajka v Grecku za dve eura dnes..
3. 12. 2015   Tan
A to si piš, že sa to zoserká .
3. 12. 2015   Lolo
No drahy TAN, ja si moyem dovolit to povedat naplno, pretoze ja som uz vlastne mrtvy-nemrtvy, cosi ako zombi, nazyvany v Slovakistancine dochodca. Ja uz len vyjedam hlavy, ale co ten zvysok?
3. 12. 2015   Tan
Pár zbohatlíkov má miliardy a milióny a ostatok je v riadnych sračkách - ale v priemere je to všetko veľmi pekné - a čo realita ?
3. 12. 2015   Katka
To, že sa v prvej desiatke umiestnila väčšina bývalých socialistických štátov, súvisí so zodpovednou a uváženou politikou komunistov. Západní demokratickí politici udržiavali kapitalizmus a svoju politickú moc pomocou umelo vytvorenej vysokej životnej úrovne obyvateľstva - na dlh. Lenže - zadĺžený štát (človek) je chudobný človek.
4. 12. 2015   Jozef
Trepeš....
8. 12. 2015   Palisko
vobec netrepe...tie rodinne domy a byty co maju ludia vo vlastnictve boli v drvivej vacsine (bez osobnej potreby masivne sa zadlzit) postavene prave za komunistov...kedze zadlzovanie domacnosti suvisi primarne s nutnostou riesit byvanie cez hypoteky, odtial ten narast zadlzovania v posl 2 desatrociach
1/2staršie