Názory čitateľov


Názory k článku:
Vysoké poplatky? Slováci majú široko ďaleko najlacnejšiu platenú televíziu

30. 11. 2015   Posudzovateľ
Nikto neinvestuje do založenia TV stanice preto, aby prinášal akési objektívne spravodajstvo, ale preto, aby sa ovplyvňovali emócie, aby mali ľudia pocit, že sa rozhodli slobodne sami. Bezvýznamné témy sa súbežne opakujú v televízii, tlači, rozhlase. Bytostné otázky ako sú podmienky pre zachovanie práce a mieru pochopiteľne dnes už nezaujímajú nikoho. Manipulácia sa zdokonalila a len málo divákov si jej metóddy porovná s európskymi kanálmi, ktoré riadia tie isté centrály hlavne pri propagácii vojnových cieľov. Seriály slovenskej proveniencie podsúvajú naviac aj náboženské videnie sveta ako jediné možné. Všetko je to virtulny svet, ktorý si platíme.
30. 11. 2015   Lolo
Ja osobne si myslim, ze za sledovanie reklamy by malo byt ludom platene, rovnako, ako si ludia platia za kanaly a sluzby, kde reklamy niesu..
Tarifikacia platby ovcanov, zs odsledovanu reklamu, by mala zohladnovat nielen spalenu elektricku energiu, ale premernu, alebo aspon najnizssiu hodinovu mzdu v EU.
Takze za odlsedovane reklamy, by sme mali dostavat, najmenej 8,5eur za hodinu a vobec by mi nevadilo, ze stoho musim zaplatit odvody a dan z prijmu.
Pretoze sa toto nedeje, nevlastnim TV prijimac a TV ako hovnomet, ma nezaujima uz asi 14rokov.
Okrem ineho si myslim, ze od vtedy, co je mozne stahovat filmy z netu, alebo si vymienat datove media, kde sa pozriet film bez reklamy, je TV uplne zbytocna haraburda, hltajuca prach, zeruca elektrinu a znecistuje domacnost metanim houien.
Na miesto novin, smetny kybel a kachle vypchavam reklamymi letakmi, takze ani noviny kupovat nemusim.
1. 12. 2015   mirok11@azet.sk
už asi rok ..... a vôbec mi to nechýba, pohoda doma, viac sa venujeme sebe. ako povedia ingliši: fuck TV
30. 11. 2015   ainemunys
Reklamu a "manipuláciu" má televízia zaplatené (však aj správy sú len súčasťou reklamy a manipulácie) , tak tých pár chvíľ "programového vysielania" je pre draho preplatených a mali by byť zadarmo, ako náhrada za čas strávený pozeraním reklamy a manipulácie.
30. 11. 2015   brano
Toto pisal nejaky dement.zabudol tam dat priemerny plat na Slovedku,vdaka magor.
30. 11. 2015   MV
V Európe majú jednotlivé krajiny rozdielny civilizačný stupeň, preto tým menej rozvinutým treba podsúvať propagandu za lacnejší peniaz, ale manipulatívne techniky sú zhodné. Inak je klasická téma sex pašovaný aj do reklamných spotov, násilie a chamtivosť. Myslím si, že ak by to tak nebolo, takzvané verejnoprávne a napokon aj súkromné kanály by mali byť dostupné na predplatnú kartu, kto chce, ten si ju kúpi.
30. 11. 2015   230
Ja teda neviem ako ostatni, ale este niekto sleduje ten odpad co vysiela TV?
30. 11. 2015   Robo
Ja som si chcel pozriet film včera ale po tretej 8min. reklame v priebehu hodiny som to vzdal. Radsej stiahnem z netu. Ale sport pozeravam cez TV. Ale inak kazdy nadáva an TV ale podla sledovanosti ju dost ludí pozera. Hlavne nechápem tie Slovenské serialy ako môže vobec niekto sledovat.
30. 11. 2015   The
Presne takto sa to robi.
1/1