Názory čitateľov


Názory k článku:
Varovanie pre Európu: Rusko zastavilo dodávky plynu Ukrajine

27. 11. 2015   muric1111
Robert Fico to vyrieši brilantne - zníži DPH na fazulu a plynu na Slovensku bude až až - súdruh Fico a kedy sa budeš fotiť s Jaceňukom ako dodávaš plyn na Ukrajinu a čo Duckého zmenky - ako to tí tvojí právnický šmejdi zastupovali SPP a Slovensko a prečo si ty vagabund kupoval SPP aj so zmenkami, čo si ich nenechal zlodejom a tvojím komplicom s JaT - zlodej a podvodník SMERacky
26. 11. 2015   peto166
a dobre spravili! neplatia, jedna vec... a ze odrezali krym od elektriny to je druha... preco toto netrapi tych humanistov v EU ze ich plateny poskok porosenko s jacenukom v takejto zime ich nechali napospas mrazu? ha?
4. 12. 2015   vvv
a ze odrezali krym od elektriny to je druha... preco toto netrapi tych humanistov v EU
pretoze fasistou z bruselu to nemusi nijako trapit
26. 11. 2015   bobo
spotrebu plne pokryje nákupom od európskych partnerov, európsky partneri sa o nich asi pobijú a už vidím ako nakupujú - ukradnú čo sa len dá.
25. 11. 2015   Lolo
Otazka prva, kto realne zaplati reverzny tok plynu z EU do UA.
Nzaujimaju ma dohody, ktore su tajne, mna zaujima jedine, kto za ten plyn realne zaplati zoi strany UA, ked UA neplati za plyn RF, resp. Gazpromu..
Otazka druha, ako sa prejavi plynova kriza, resp. prerusenie tranzitu plynu z RF, cez UA, do Slovakistanu.
To, ze nam nejaky plyn posle EU, neznamena, ze to bude za tu istu cenu, ako nam ho dodava Gazprom.
Na tom reverze sa tiez niekto bude chciet zahjit a za ten plyn nam mnohym dojde na jar faktura...
Alebo v lete vyuctovanie.
Otazka tretia, nebude lepsie zacat strategicky tazit to kvalitne a sirou smrdiace uhlie v Slovakistane a RBM?
Pretoze to je jedina energetickas istota, aj ten atom nieje tak isty, ako to, co mame v zemi doma...
Lebo u nas sa palivo jadrove neobohacuje, zas je to z RF a ked hrozi konflikt, je mozne, ze jedneho dna, tie atomky nebudu mat co jest. A ak budu, bude to akosi o vela viac drahsie, ako z RF.
Nakoniec nam budu dobre tie PET flase, naplnene novinami, pilinami a starym olejom..
25. 11. 2015   miki
Ako je to s reverzom plynu na Ukrajinu? Mapa ukazuje množstvo plynovodov, z hľadiska reverzu je však podstatný len jeden - Bratstvo. j.mp/reverzNaUk...
25. 11. 2015   URBAN
ako každý má platiť za tovar tak aj ukrajinci ked chcú musia plaťiť, nech im západ pošle dalšiu pôžičku aby mali na svoju ekzistenciu ked ich západný prevrat hucká proti rusom . Europa dostane to čo si na Ukrajine navarila
25. 11. 2015   anonym
Prečo vždy autori píšu, že vzťahy medzi Ruskom a Ukrajinou sú napäté odkedy sa Krym odtrhol od Ukrajiny? Veď ich vzťahy sú napäté odkedy násilne zvrhli Janukoviča a porušili dohodu o pripojení k colnej únií.
Musel niekto veľmi dobre zaplatiť opozícií a protestujúcim, lebo v tej dobe bolo pripojenie k colnej únií jednoznačne výhodnejšie ako čakať dlhé roky(Slovensku to trvalo 8 rokov) na vstup do EU, ktorej prežitie je v súčasnosti celkom diskutabilné.
25. 11. 2015   gert
nefetuj. Janukovyc utiekol z Ukrajiny, nikto ho nezvrhol. Ak by ho zvrhli, sedel by v base za vlastizradu a kolaboraciu s ruskymi fasistami
25. 11. 2015   Hugo
Mate to človeče pomýlené.Fašisti sedia v Kyjeve, v Bruseli a v USA.Kto raz vezme zbraň na to aby násilne odstránil svojho politického protivníka tak má miestenku medzi fašistov zaistenú.A to sedí na tých čo som už napísal.
28. 11. 2015   anonym
Keď tu niekto fetuje, tak si to jedine ty, ty sprostý chuj.
Ak by nebol zvrhnutý, tak by bol prezidentom do konca svojho volebného obdobia, ale nebol a jediný dôvod, prečo nie je v base je ten, že stihol zdrhnúť, takže si tie tvoje bludy strč láskavo niekde pekne hlboko.
O akej vlastizrade a kolaborácií tu táraš?
Daj sa liečiť, Janukovič nemal moc na výber a musel si vybrať jedno alebo druhé a vstup do EÚ by Ukrajine trval dlhé roky, veď len Slovensku to trvalo 8 rokov, ale obchod s Ruskom by utrpel hneď a Rusko dovážalo najviac tovaru z Ukrajiny.
Taktiež nikde nie je potvrdené, že väčšina ľudí chcela ísť do EU, veď nebolo žiadne referendum a Majdanisti ho pre istotu ani nežiadali, lebo nemali istotu úspechu.
25. 11. 2015   Voelon embasador
Čo máme my s tým, že Rusi zastavili dodávky plynu gaunerom z Ukrajiny? Za to, že neplatia dostali to čo si zaslúžili HRUBÉ HOVNO. Takže Ukrajina nemá peniaze na plyn, tak bude brať plyn z reverzu. Ako ináč zadara. No to ma môžte a aj moju rodinu bozať v riť a takými článkami!!!
25. 11. 2015   fero z BA
môj milý ficovolič ---- upresni, na koho úkor si bude brať ukrajina plyn? A kto jej ho dodá. Lebo ani jeden štát nemá zmluvu na dodávku plynu. Jedine súkromné spoločnosti a tým by som nebral právo robiť si s plynom čo uznajú za vhodné..... Ak by si menej čítal zborníky večernej univerzity marxizmu-leninizmu, tak by si zistil, že nie sme v komunizme, kde všetko patrí všetkým
25. 11. 2015   Voelon embasador
Pre takých kokotov ako Ty som pán nevolič!!!
25. 11. 2015   jano
a to si mu ešte pekne povedal............
25. 11. 2015   anonym
Ale veď Ferko náš sa v tom vyžíva. Napíše úplné nezmysly a potom sa raduje, keď mu každý nadáva. Jemu ani tá psychiatria viac nepomôže.
27. 11. 2015   anonym
všetkým zlodejom
25. 11. 2015   anonym
Toť na svojej stránke Eustream píše, že 51 % vlastníkom spoločnosti je Fond národného majetku - tak neviem...
1/1