Názory čitateľov


Názory k článku:
Tri spôsoby, ako odmietnuť, keď vaše dospelé dieťa žiada peniaze

30. 1. 2021   babuša
Deti nepoznajú dno.Moja 30 ročná dcéra má 3 deti.Byt mali po svokrovcoch,do manželstva sme jej dali na zariadenie 12000 eur.V tehotenstve sme jej dali peniaze na kúpu auta 5000 eur.Bola vo vysokom štádiu tehotenstva.Včera vyrukovala,že auto im odišlo a či by sme im nepožičali na ďalšie,lebo oni nemajú nič nasporené.Obaja pracujú,ich mesačný príjem činí 1500eur,tak som sa jej pýtala,či nemajú usporené aspoň nejakú čiastku.Prieči sa mi požičiavať vlastným deťom,aby som ako žobrák mala vyčkávať,kedy mi to vrátia.Je mojou povinnosťou tŕpnuť,či sa im niečo nepokazí a robiť sponzora,keď natiahnu dlaň.Deti nemajú radi,keď sa im miešame do života,no finančnú injekciu berú ako samozrejmosť.My s manželom sme už dôchodcovia
28. 9. 2016   Blind Man
Na potrebné veci sa musia vždy nájsť peniaze. Na pičoviny peniaze nedám. Nech si zarobí na brigádach. A že začne vrieskať a papuľovať, takú jednu mu vylepím, že nos mu cez riťou výjde von.
28. 9. 2016   lucia
Decku nedate peniaze zacne vrieskat ako dement a treskne z dverami a ide prec :D Hlavne ked ho vychovavate sama sa vam postavi na hlavu a neurobite nic ,pomoze uz len policia lebo tie peniaze zacne kradnut
28. 9. 2016   Milan Kordiak
Tomu všetkému je na vine tento systém,nedokažú sa osamostatniť lebo nemajú prácu, a dostať sa k bytu ked nemajú prácu,alebo majú slabý príjem je dnes utopia.Preto dnes ženy rodia po 35-ke a dalšie dieta už ani nemôžu plánovať.
28. 9. 2016   Szekeres
dostat sa k bytu im mali pomoct ich rodicia. Miesto kozdorocnych leteckych zajazdov do Egypta, lyzovaciek, niekolkych aut v rodine a ich obmenu kazdy treti rok a pod.
11. 10. 2016   Miroslav
Ty si zrejme jeden z tých, ktorého decká majú iba to, čo im fotríkovci kúpili. Samé si nevedia zarobiť ani na slanú vodu.
28. 9. 2016   jaro
tak tieto rady sú naozaj exelentné. Určite natom pracovalo stovka psychológov.
28. 9. 2016   Kate
A normálne dieťa nepríde za rodičmi vždy, keď má už len malý problém alebo si vymyslí investíciu do nejakej blbosti. Myslím, že normálne rozmýšľajúce dospelé "dieťa" príde za rodičmi s prosbou o pomoc, keď už má naozaj veľký problém, ktoré nevie po vyčerpaní všetkých možností už riešiť samé a aj vtedy vie pochopiť, ak mu rodičia nie sú schopní pomôcť a nebude sa urážať.
1/1