Názory čitateľov


Názory k článku:
Svet je stále vo vojne: Parížske útoky vrhajú tieň na vianočné trhy v Európe

24. 11. 2015   Lolo
Ja osobne si myslim, ze vianocne trhy by mai zakazat.
Resp. by mali predavat len kapre a vianocne stromceky, nic viac, najma nie alkohol. Kto chce chlastat, ma sa schovat dakde v kute vinarne, alebo baru, zajst do krcmy alebo slopat doma, je to bezpecne. Ja nechapem, co vobec znamenaju vianocne trhy a aky vyznam maju, hnile ohrievane parky, pancovane vino a opite pu=n=ce. To vsetko je dostupne, rovnako ako salmonela a listeria zo stareho masa v ciganskej aj v Tesco, alebo Lidli.
Na to, abz som grcal z vajecneho konaku na ulici, nemusim ist na vianocne trhy, sa nechat orhavat.
Ludia maju internet a na nom socialne siete, takze z organizaciu predvianocneho ozierania sa, by nemal byt najmensi problem.
Navyse podla klasickeho scenara, ostate toytoyky, oblvane cele centrum, drahe parkovanie, co v tej BA, vlastne je zaujimave, na tom namesti z drevenymi budami.
Mali by sme naviazat na tradicie a nie riesit halowen, chismas market place a ine somariny, ako valentyny. Stacilo sa kedysi ozrat na MDZ, Jozefa, Petra a Pavla a nie este do toho tahat hovadiny..
23. 11. 2015   Brčko
Ja si Vianoce nenechám pokaziť. Komunisti mi ich nekazili, Havel mi ich nekazil, ani Mečiar, ani Dzurinda a ani arabi.
23. 11. 2015   URBAN
západ rozvrátil celý Arabský svet od Indie po Europu a teraz sa politici čudujú že araby sa im mstia len paradoxne na túto politiku západu doplácaju nevinný bežný obyvatelia europy, Kaaddáfi povedal západu že ked ho zabijú tak im pošlú milion utečencov do europy, majú čo chceli. A obávam sa že to je len začiatok prúseru.
24. 11. 2015   lad
úplne súhlasím, a myslím si, že toto je len začiatok...
23. 11. 2015   bobo
Vianoce prichádzajú - Vianoce neprichádzajú, Vianoce už tam kdesi zastrčené, už sú len a len vianočné trhy.
1/1