Názory čitateľov


Názory k článku:
Vláda premárnila príležitosť na modernizáciu, reformy a zníženie daní

21. 11. 2015   URBAN
pravda je taká že pravica urobila daňovú sabotáž ktorá mala za následok že sa dane takmer prestali vyberať a SMER urobil len to že začal vyberať dane od ludí tak ako je nastavený daňový systém u nás preto majú prachy lebo ich začali reálne vyberať po tom čo daňová správa bola za pravice sabotovaná a ochromená v nefunkčnosti. Inak SMER neurobil žiadne systémové reformy len sa komunisticky zabetónoval čo mu vyhovuje.
20. 11. 2015   107
Mne osobne chyba ten spomínaný pokrok - teraz skutočne SLOVENSKA REPUBLIKA stojí na mieste a zachvilu nam to začne padať na hlavu (školstvo, zdravotníctvo, cesty, a veľa veľa ďalšieho). Dane a odvody sú brutálne vysoké - keby sme aspoň daň z príjmu neplatili ked uz na všetkom je DPH, takto Vám zdania príjem a ešte za tie zdanené peniaze nakupujete tovar a hľa opäť to iste zdanenie 2 krát. Odvody samostatná kapitola - premrstene. Ale hlavne, že prebytky dani idu do absolútne nezmyselnych a neopodstatnenych balíkov - ktoré a to musí aj slepí vidiet, že slúžia len na propagáciu strany SMER.
20. 11. 2015   qw4eth
frcko nechce nic menit, jemu vyhovuje to ze vacsina naroda je pritlacena financne k muru. Tym padom je udusena akakolvek myslienka na zmenu. Ludia prezivaju zo dna na den a o to tymto darebakom ide.
20. 11. 2015   288
Je to tak bohužiaľ.
1/1