Názory čitateľov


Názory k článku:
Dážď meteoritov premenil zaskočených dedinčanov na milionárov

20. 11. 2015   peto166
mno unas by nas pochytali a zavreli do zalara... co uz... demokracia jak vysita... :))
20. 11. 2015   Ivan
Lolo mas uplnu pravdu,lebo u nas take nieco uverejnit a si pomali,ako terorista! Tu tento "posraty" stat netresta naozajstnych kminov a mafianov,ale ludi,co maju rozne konicky napr. detektoristov,co chodia po poli a hladaju to,co iny stratili a co nikdy nepatrilo a ani by patrit statu nemalo,nie?!
19. 11. 2015   Lolo
V Slovakistane, dostame mastnu pokutu, alebo aj basu za to, ak detektorom prehladame oranicu a najdeme kybel sroubov z kombajnu..
Dokonca ak pouzijeme detektor na vlastnom pozemku, ked sme stratili kluce od trabanta, tak nam hrozi ten isty postih..
19. 11. 2015   koklesgogo
u nas ani najdeny kamen nemozes predat,pretoze co padne z neba alebo vrhne zem je statne a basta..
19. 11. 2015   6537
Hej, Mečiar svina jedna prasiva dobre vedel ked písal ústavu.
19. 11. 2015   Szekeres
co je toto z aclanok? A co tak aspon nejaka zmienka o tom co je na tych kamenoch take cenne? Resp. aka bola materialova skladba, struktura, mineraly,....????!? !?!
19. 11. 2015   anonym
Vieš asi to, že prileteli z vesmíru.
19. 11. 2015   Szekeres
Ha? To bola odpovbe na otazku, ze co je na tych kamenoch take cenne? Teda to, ze prileteli z vesmiru. Teraz som zostal zaskoceny. Ako vzdy ked na mna niekto vytiahne nejaky iracionalny "argument". A teda, ak ti z vesmiru spadne pred dom suter uplne rovnakeho zlozenia ako tisicpatsto sutrov co sa ti okolo domu valaju uz 25 rokov, das za ten co spadol zhora ...kopec penazi?
1. 12. 2015   kacmed
ibaze taky suter ti z neba nespadne a o tom to je :) vo vesmire mas uplne ine podmienky ako na zemi a to ovplyva aj kvalitu a zlozenie toho sutra co ti spadne na dvor, preto su take vzacne
19. 11. 2015   classic chess
A vieš definovať, čo je cenné na drahých kovoch, kameňoch? Asi len to, že sú vzácne. Ostatné je vymyslené. Možno raz bude cenné kravské lajno a gram bude za 100 EUR.
19. 11. 2015   Szekeres
no to je ale nazor!!! drahe kovy maju technologicke vyuzitie a su nenahraditelne. Je ich zufaly nedostatok. Loziska uz nie su alebo su nedostupne. Pravdepodobnost ze by ti spadli z vesmiru je takmer nulova. Sekundarny dovod - v krajnom pripade sa niektore hodia na vyrobu niecoho estetickaho (šperkov). A propos, ak uz si ma chcel/a zaskocit tymto sposobom uvazovania, mal/a si sa radsej opytat na cenu umeleckych diel...
1. 12. 2015   kacmed
drahe kovy su preto drahe lebo ich je malo, zlato ma majlepsie priemyselne vyuzitie zo vsetkych kovov, ale neviem si predstavit ze by malo taku cenu ako teraz kebyze sa vala na kazdom druhom kroku
1/1