Názory čitateľov


Názory k článku:
Správny výber: Investície, ktoré vám môžu pomôcť zarobiť na globálnom otepľovaní

19. 11. 2015   Lolo
Je otazka, ci to globalne oteplovanie, je skutocnost.
Pretoze to nikto nedokazal, ale vie sa, ze na zemi dochadza ku cyklickym zmenam teploty, avsak po case oteplenia, zas sa ochladzuje a stale dokola..
Boli casy, ked na yemi zurili vulkany takou silou, ze nastala na nejaky rok polarna zima. Clovek stym nemal nic spolocne, ale nabozenstvo to videlo inak..
Pripomina mi to vtip, ako si tak letia dve planety vesmirom, Mars a Zem a hovori Zem Marsu, ty pocuvaj, mam na sebe ludi, dost to svrbi..
A mars na to, aaale to nic, to prejde...
19. 11. 2015   Brčko
HOVNO, chcete nás ojebať o peniaze!!!
19. 11. 2015   Peter
Čo viem,tak Monsanto dodáva aj semená plodín s neuveriteľnou úrodou, a to takých, ktoré potrebujú pre svoj rast a ochranu hnojivá a pesticídy od firmy Monsanto, a nedokážu sa reprodukovať pomocou vlastných semien, čiže kruh sa uzatvára. Monsanto dodá semená, dodá hnojivá doda pesticídy a tak dookola každú sezónu až veľkoproducenti zistia, že bez Monsanta nedopestujú nič. A nemyslím, si že by dodávali aj produkty bez GMO a pre biopestovanie, veď by išli sami proti svojim ziskom.
Aspoň tak som to videl v dokumente.
19. 11. 2015   Rado
Hm rok 2018 sa blíži bude to skvelé pre ekologické technológie a alternatívne zdroje lebo je známi fakt ropného šoku kvôli nedostatku ďalších nálezísk ropy.
19. 11. 2015   127
zarábať na globálnom otepľovaní ? ľudia sú hovadá, speňažia aj vlastnú smrť, akurát potom vyvstáva otázka - načo im budú peniaze...?
1/1