Názory čitateľov


Názory k článku:
Slováci považujú za najlepšie investície deti a bývanie

16. 10. 2015   kiskajehovädo
moja odpoved je takáto: moje jediné dieťa, ktoré sa veľmi dobre učí, tlačím, nech ide po skončení školy preč z riti akou zvykneme nazývať EU, lebo refugees nás o chvíľu premnožia a život v EU bude len utrpením! Do čerta aj s EU aj so Slovenskou republikou kde bude čo nevidieť americká základňa, sklad zbrojného arzenálu a kde vládne už 30 rokov anarchia, rozkrádanie, bordel. A to nehovorím, že každú chvíľu hrozí vojna! Nechcem mať nič spoločné s EU ani s NATO vyslovene nimi pohrdam, je to banda darebákov kde náš národ nemá žiadnu hodnotu a vždy budeme pre nich podradná rasa. Východisko podľa môjho názoru je Rusko, aj ked som ho voľakedy nenávidel ale teraz vidím, že USA aj s EU a jeho poskokmi sú schopní robiť ešte väčšie zlo! Okrem toho Kiska sklamal 90% národa a prajem mu skorú smrť, taký človek nemá čo chodiť po tejto zemi.
16. 10. 2015   Lolo
Podla toho, ako sa to vezme, tak naozaj, Slovakistanci povazuju najlpesie investicie do deti, vzdelania a byvania, vyhovuje to najma bankstrom, kleptokratom a oligarchom.
Pretoze vatsina zije na uver, vymierame a vzdelanie je nam na dve veci, ak ho nemame kde uplatni v praxi.
Tak to asi aj bude najlepsia investicia...
16. 10. 2015   ľuboš
"invstícia" do detí je čistý blud. je to minimálne 20-25 rokov nekončiaci kolotoč výdavkov a ako pozerám, tak niekedy celoživotný...:)), deti mám, takže viem.
1/1