Názory čitateľov


Názory k článku:
Choďte príkladom: 11 finančných zlozvykov, ktoré by si vaše deti nemali osvojiť

17. 10. 2015   Komous
V prvom rade by mala byt zakazana akakolvek reklama zamerana na deti, alebo taka, v ktorej deti vystupuju. Kedze vobec nerozumeju kontextu, nie je to nic ine ako ich zneuzivanie na vytahovanie penazi od rodicov. Podobny princip ako ked pedofil ponuka detom cukriky, aby s nim isli.
17. 10. 2015   Kritik
Tých 11 zlozvykov boli zrejme identifikované v drvivej väčšine detičiek politikov a podnikateľov, Tam obracajte pozornosť a prestaňte tárať a klamať.
16. 10. 2015   Vorlon embassador
Toto sú rady na nezaplatenie! Autorovi odporúčam vytlačiť aspoň 100 000 letákov a pribiť ich na každý dom v osadách. A k tomu ešte heslo: "Menej trtkať, viac robiť."
16. 10. 2015   Lolo
Prvym zasadnym prelomovym zistenim deti, je, ze ak pracujeme, od svitu do mrku, nase pravanie sa je iracionalne, nakolko praca neznamena v zivote nic dobre.
Takze prva zasada, ktoru by mali pochopit deti od kolisky, po start do zivota je taka, ze jedine mnozit sa a nepracovat, prinasa mozny uspech prezitia v globalnom svete.
Hnedoslovakista nci aj neopeuropania toto chapu od sameho pociatku svojej existencie a nehodlaju na tom nic menit.
Zivot je potom prijemnejsi a rozhodne jednoduchsi, navyse aj reprodukcne uspesny.
Nepracovat na plny uvazok, je rovnako narocne, ako pracovat v top managerskej fukcii, akorat odmena je daleko hmatatelnejsia.
16. 10. 2015   VzácnIvka
Do určitého veku by deti hlavne nemali mať vôbec starosť o financie. My sme kedysi vedeli kde rodičia pracujú a to bolo všetko, nezaťažovali nás ani výškou mzdy, ani hrozbou nezamestnanosti, mali sme v tomto ohľade bezstarostné detstvo. Aspoň čosi nechajme tým súčasným deťom najdlhšie ako sa dá- nestarať sa o rodinné finančné problémy, kým na to nie sú pripravené mentálne.
1/1