Názory čitateľov


Názory k článku:
Neverte nikomu: Ekonómovia upozorňujú na manipulovanie bežných investorov

13. 10. 2015   poistka
Plne súhlasím s názorom! Nepríjemná skúsenosť vo vub nr, nekalé praktiky, zavádzajúce info a to všetko pri predčasnom rušení flexipoistky v generali. Vidina provízie veselo-veselej(či?m o) že zo 4000€ mi vyplatili 1050€. Nikdy viac vub a geneli - neodporúčam! Smradi.
13. 10. 2015   Lolo
By som to zas previedol na paralelu v Slovakistane, kedy na ranajky citime neodolatenu vonu skorice, tak si na tyzden stary rozok nasypeme skoricovy cukor a na miesto kapucina zo starbucks, si dame turka z mliekom, loger vyplujeme a ideme dalej. Pripadne na miesto tlstej cigary, zabalime sviatocne 3/4palcove bago z vajglov do hospodarskych novin a citime sa svetovo, mozu nas fotit aj na prednu stranu forbes.
Nasa kleptokracia uz len rozmysla, ako by nam zdanila recyklat na fajcenie, pretoze sa jedna o tabakovy vyrobok, znova uvedeny do obehu, takze sa jedna o kratenie dane z tabaku, neoznaceny mnozstvom nikotinu a neobsahujuci vystrahu o skodlivosti.
13. 10. 2015   isztván winetou
Svet funguje na jednoduchých a nemeniteľných princípoch.Jedným z nich je to ,že skutočná hodnota sa vytvára len a len činnosťou ľudských rúk a mozgov.To čo sa deje s touto hodnotou za múrmi finančných inštitúciií je len čato všelijaké pochybné ohýbanie , modelovanie , nafukovanie ,bez jediného reálneho centa nárastu!
13. 10. 2015   fero z BA
Banky v tom dosahujú takmer dokonalosť. Je smutné, že orgány štátneho dohľadu prakticky nemôžu (skôr nechcú) zasiahnuť
13. 10. 2015   Miro
Ked je regulacia, nadavas na, ze je to socializmus. Ked nie je regulacia, tak kricis, ze je to korupcia. Financie su dobrym prikladom, ze svet nie je cierno biely. Pouc sa z toho. S pozdravom
13. 10. 2015   Praktik
Toto je realita. Povedal by som, ze to najpresnejsie a najpravdivejsie popisuje situacia v hospodarstve a na financnych trhoch...
1/1