Názory čitateľov


Názory k článku:
Súčasné obdobie realitnému trhu v Trnave praje

11. 10. 2015   Katka
Súčasná doba praje hlavne realitným kanceláriám. Ich zisky rastú bez toho, aby pohli prstom, len vďaka vyššiemu dopytu, ako je ponuka.Realitné kancelárie sú v podstate obyčajní priekupníci s bytmi, ak nie rovno bytovou mafiou.
10. 10. 2015   Jozef
Myslím si, žeby bolo potrebné upozorňovať mladých ľudí, pred rizikom hypotekárneho úveru. Keď to nerobí štát, mali by to robiť aspoň rodinní príslušníci. Je zlé, keď ani média neinformujú o tom, koľko ľudí, ktorí si zobrali hyp.úver má už teraz existenčné problémi a prichádzajú o svoje bývanie, lebo úvery nedokážu splácať. Bolo by zaujímavé, keby banky poskytli tieto čísla, národ by sa nestačil čudovať.
10. 10. 2015   anonym
Zadlžovanie obyvateľstva pokračuje.
Kto a kedy to bude splácať? A z čoho?
10. 10. 2015   anonym
Ľudia sa zadlžujú ešte viac ako pred krízou v roku 2008.
Hypotéky na 25-30 rokov. Tu na Slovensku sa najviac zadlžujú ľudia s nízkymi príjmami. Nechcem ani pomyslieť ako toto celé nakoniec dopadne.
11. 10. 2015   Katka
Paradoxne, práve tí mladí ľudia, ktorí sa musia v kapitalizme kvôli "socialistickej králikárni" zadlžovať na 25-30 rokov, budú preferovať kapitalizmus a pravicové politické strany. Lebo ešte nevedia, že kapitalizmus ich raz pripraví nielen o prácu, ale aj o rodinu a strechu nad hlavou. Zadĺžený človek nie je slobodný človek.
1/1