Názory čitateľov


Názory k článku:
Nepopáľte sa: Chcem pekne zarobiť a nevadí mi MLM

9. 10. 2015   Brano
zaujmavy clanok, chvalim snahu poukazat aj na vyhody aj na pripadne rizika. Su seriozne spolocnosti ktore maju ochranu spotrebitela ako aj ochranu distributora.
Ja osobne sam spolupracujem z jednou z nich. Seriozne produkty, ziadane klientom s pravidelnou spotrebou.
Distributor nemusi kupovat sklad, nemusi nikde investovat. MOze robit vylucne iba s klientami ale moze (nemusi) budovat siet.
Je to spravodlive a oponujem autorovi clanku. Moze preskocit svoje upline, osobne som to spravil. Moze byt na vyssej pozicii a zarabat viac ako horne linie. Sam som toho prikladom a mam vyssi prijem ako moje 3 vrchne linie.
viac o tom pisem na mojom blogu www.ktoskym.sk
9. 10. 2015   Lolo
Jediny sposob, ako zarobit na MLM, je ponukat produkty, ktore su realne ziadane. V prvom rade su to Drogy, Zbrane, SEX a za tym vsetko ostatne je az daalekoo v prdeli.
Ale pred vstupom do MLM bussinessu, je dobre ist na nejake motivacne skolenia a vyplach mozgu, Lepsie sa potom dealujue pernik a predavaju AK-cka.
Ku tomu ale nieje dobre pouzivat na pridavok herbalfe, pretoze produkty z vyskoym potencialom smrti, sa nezlucuju z wellness produktami.
9. 10. 2015   nazor
MLM system je svet kedy clovek nad tebou parazituje na tebe a tvojich kontaktoch a nepusti ta v hierarchii pyramidy MLM nad seba :DDDD tym som povedal secko, na poziciach v suterene su cenne iba tvoje kontakty a ked ich clovek nad tebou dostane tak si pre system uz nepotrebny... :DDD,,,ale na slovaci je vela naivnych ludi preto sa tu pyramidam dari no
1/1