Názory čitateľov


Názory k článku:
Skutočný príbeh: Keď vás chcú peniaze odstrihnúť od rodiny, musíte sa brániť

13. 10. 2015   Praktik
Lolo - nocne nakupovanie ? S akym vyznamom ?
12. 10. 2015   Lolo
No ale toto nam v Slovakistane nehrozi, pretoze u nas rodiny doma komunikuju, ked sa nehadaju o peniaze, tak aspon sa hadaju o tom, na com este usetrit, do toho vrieskaju deti, asi od 4och rokov, ze chcu ajfoun, na to sa nabali este nakupovanie v noci v Tesco a ine.
Takze my mame daleko stastnejsi zivot.
12. 10. 2015   anonym
to i pripomina velmi slaboduche uvahy o tom, ako sa da vyzit z pisania knih - a uverejni sa priklad nemeckej spisovatelky steeloviek / evitoviek. No, skuste si to tu, bohate slovensko sa nevie dockat miliontej spisovatelky bezcelerov. 80 milionova klientela narodne zapalenych Nemcov plus Rakusko a pus svetovy jazyg nemcina vs slovencina a 5 milionov minus Madari, co necitaju slovensky, minus Romale, co necitaju vobec (cest Ciganom, ktori citaju), minus chudobni co na chlieb vezdejsi nemaju nieto na knihy, ktore vydat v 500 ks naklade na SLovensku je na kus podstatne drahsie nez v milionovom v Nmecku...
12. 10. 2015   Vankus
To je z prelozene z nejakeho americkeho magazinu pre neschopnych rodicov ?
(hlavny hrdina sa vola Scott, zena je absolventka Harvardu, niekolkokrat je zdoraznene popijanie koktailu)
Ten trulo mal uplne zvrateny rebricek hodnot - najprv peniaze, potom vsetko ostatne, a nakoniec mozno rodina. Takych ludi nemusim, pohrdam nimi a lutujem ich - aj ked su casto mainstreamom vykreslovani ako prototyp uspechu.
1/1