Názory čitateľov


Názory k článku:
Fico podpísal na Kube dohodu o urovnaní dlhu

9. 10. 2015   ANKA
Nečakajme pečené holuby, treba hľadať dohody-obchody. Z USA nám neprídu, v EU sme len mukly a žobráci. Hľadať treba prácu pre národ mimo EU aj v Rusku a nie ponížene čakať, čo nám podstrčí Nemecko. Sankcie na Rusko, plyn pre Ukrajinu za naše peniaze bol najhorší obchod na ktotý doplatíme všetci!
10. 10. 2015   Lol
Ale vies ze Kuba je na druhom konci sveta, neviem ako tam chces dochadzat do prace :) :)
10. 10. 2015   relisis
...a kto asi tak dal suhlas na reverz plynu na ukrajinu...nebol to len tak nahodou ten nas birmovany komunista?...
10. 10. 2015   iliana
Super, takze hladajme pracu v krajinach 3. sveta, ved v EU sme len mukly a zobraci. A kto nas na tuto uroven dostal? Zeby hlupost naroda? Tak aby sme neboli muklami a zobrakmi aj v tom tvojom vysnenom rusku a kube a kde este pojdeme do severnej korei?
10. 10. 2015   fero z BA
svoj diel chleba si vo svete treba vybojovať svojou šikovnosťou, vedomosťami, pracovitosťou. Ak to nevieme, tak sme jednoducho sprostí a zaslúžime si to, čo máme
9. 10. 2015   Lolo
No vidim to tak, kedysi boli za stroje a technologie u nas pred vianocami pomarance a ine sradicky z ostrova slobody a dnes si mocny zas budu valat gule na Varadere, no a my otroci sa poskladame na Kubanske dlhy a tlste cigary pre nasich oligarchov a kleptokratov.
Jaj keby dnes sa mali dovazat mnamkove ligerosy za "dolar" a za tri koruny si mohol kupit v starej trafike na rohu Monte christo, alebo Romeo y juliete, bol by som spokojny.
Dnes mame protifajciarsku kampan, vysoke dane na dovezeny tabak a jedine duhove buqice su preferovane a snad este tak neoeuropania. Kde ze by sa stalo, ze by nam davali darceky z ostrova slobody..
9. 10. 2015   Ján
Aspoň niekto nám dá zarobiť. Skúsenosti boli v minulosti dobré.
9. 10. 2015   Aka
Za všetkým, ale ozaj za všetkým hľadáte zlý úmysel? Nech sa urobí alebo ono, nič sa vám nepáči.
9. 10. 2015   102
Povedal Smeráčik, Amen.
10. 10. 2015   fero z BA
dobré? Čo je dobré na tom, že kuba dodnes nezaplatila svoje dlhy.
1/1