Názory čitateľov


Názory k článku:
Obdobie dopredaja alkoholu so starými kolkovými známkami sa predlžuje

8. 10. 2015   ňufo
Voľakedy to bola pálenôčka, išli sme na východ a tam tetušky ponúkali domácu slivovičku za 100-večku aj menej litrík, ale to bolo mňam. Teraz už takú nedostaneš, len ak si sám potajmä doma vypáliš. A okolo tých cajrajtov v obchodoch , čo sa piť nedajú takéto caviky, kolkové známky, nech si ich polepia na zadky euroúradníkov.
7. 10. 2015   Lolo
Nechapem vetu...
Prezident podpísal aj novelu zákona o spotrebnej dani z tabakových výrobkov. Jej cieľom je upraviť zdaňovanie cigár a cigariek tak, aby bol pre tento tabakový výrobok základ dane vyjadrený v kilogramoch a ustanoviť sadzbu dane na cigary a cigarky na kilogram tohto výrobku.---
Ved tabak a tabakove vyrobky maju presne stanovenu dan z kilogramu. Rovnako ako aj tabak nespracovany do cigariet, kde sa plati dan za krabicku cigariet, u tabaku a tabakovych vyrobkov ineho typu, kde kolise hmotnost a obsah v baleni, je dan z vahy tabaku. u nas sa pocita aj obal, keby niekto mal chut hulit a krabicku od cigar.
Mam dojem, ze zasa vymyslaju koliesko ku tragacu, alebo kleptokraticka financna sprava, zas kuje nejaky velky, ale politicky korektny podvod.
1/1