Názory čitateľov


Názory k článku:
Kde vedia, ako naštartovať motor ekonomiky: Poznáte 12 najinovačnejších krajín sveta?

5. 10. 2015   Lolo
Najlepsim, startom ekonomiky, je vojna, ta vypina ekonomiku a startuje system od znova
5. 10. 2015   anonym
Sme tigrom v ekonomike a následky sme žobrácka krajina kde pracujúci prežívajú a dôchodci sú žobráci po odpracovaní 40 rokov tristo euro a menej dosť bolo štartov z národnenie je nevyhnutné tam sú peniaze pracujúcich a ich dôchodky spolu do ulic a ńesporne v jednote je sila a tí ktorý nás uvrhli do otroctva sa budú trias dosť bolo klamstiev a slubov
5. 10. 2015   anonym
O com to tocis? Vacsina mojich znamych a okolia sa ma dobre. Aj mladi si stavaju domy, chodia na dovolenky, maju auta, pomozu aj rodicom, pripadne aj mnohi dochodcovia si vedia co to privirobit.
Chce to len makat, taki ako Ty by najradsej nic nerobili a aby na nich makal niekty iny. Ak nebudes cele dni na nete pisat tie svoje bludy, ale budes makat tak Ti bude dobre.
Pre Slovensko je najvacsou gulou na nohe skupina Tebe podobna:) Este aj ti opaleni sa spamatavaju a najvacsia novodoba chamrad su biele internetove luzy:)
5. 10. 2015   Martin
ja poznam takych "makacov" ako ty.Teraz su z nich viacmenej trosky, za nadpracu boli odmeneni akurat zvysenou normou,Mozno ta raz tie debilne detinske reci prejdu.Nikto nie je superman, aby vladal pracovat do 70.Samozrejme hovada, osieraci a ti ktori sa dostali k dobre platenej praci po po znanosti, maju tvoj pohlad na svet.Si dobry ritolez vsak? :)
1/1