Názory čitateľov


Názory k článku:
Bankovníctvo v roku 2025: Pripravte sa na čisté sci-fi!

6. 10. 2015   Lolo
Ja vidim aj lepsiu stranku veci, ze vam pride do telefonu fotka, ze dom, ktory ste vlastnili, ste pre nesplacanu hypoteku prisli, su tam vymenene zamky, vase osobne veci boli zabavene, alebo v kontajnerovej uschovni na tom a tom mieste, alebo pri prichode ku svojmu autu, vam pipne SMS, ze vam bol zablokovany pristup do vozidla, lebo ste nesplacali uver a bola vykonana virtualna exekucia.
Virtualny svet je uzasny, pokial sa neobrati ta virtualna krasa, proti nam.
6. 10. 2015   tidlifon
No ano mili ludkovia, tak ako nam dnes chodia do schranky "schvalene pozicky" a kreditne karty pripravene na pouzitie (staci podpis diablovi), tak nam v buducnosti chystaju aj dalsie typy uverov a poziciek, vratane hypotek, na pockanie, len 1-klik a mas to.. ha ha ha... Je zjavne, ze tym banksterom dochadza dych, nevedia ako by natlacili ludom dalsie a dalsie uvery, tak neustale vymyslaju ako otupit ludom ostrazitost..Aby len klikali a brali si uver za uverom... .. O chvilu dospejeme do stadia ako v Japonsku -kde banksteri vymysleli "generacnu hypoteku" - ceny byvania su tak sialene, ze jeden byt musia splacat rodicia a nasledne po nich aj deti... Je to hnus.
6. 10. 2015   Vorlon embassador
Takže ďalší poradca! A kedy už konečne budú poradcovia na sex (pre zamestnaných) a antisex (pre nezamestnaných, a iných)?
6. 10. 2015   Neo
Ked vsetky spotrebice v domacnosti sa budu same o seba starat o co sa budu ludia starat? Cele to vedie ku kompletnemu vymytiu zdraveho rozumu. Oni nechcu aby clovek pouzival mozog, ale len bezhlavo prijimal informacie teda rozkazy.Ako robot. Od telefonu ci hodiniek je len krocik ku cipovaniu ludi. Staci ked sa clovek teraz pozrie okolo seba ludia uz nevedia medzi sebou komunikovat, kazdy len hladi do mobilu. Like sem like tam socialne siete su vsetko len nie socialne. Miesto toho aby ludi zblizili ich izolovali. Ludstvo este velmi zle skonci pokial sa ludia rychlo nespamataju.
6. 10. 2015   1014
Súhlasím a aj preto niektore tieto High tech jednoducho preskakujem ignorujem.
6. 10. 2015   anonym
Ja som bol kedysi velkym fanusikom vsetkych technologickych vydobytkov a musel som mat vzdy najnovsi smartfon. Ale casom som zistil , ze som zacal zabudat len vdaka tomu, ze som sa spoliehal, ze telefon si vsetko pamata. Technologia miesto toho aby nas oslobodzovala nas zavazuje. A co je najhorsie kopec rodicov si mysli ake je to cool ked ich malolete dieta ma tablet a smartfon. Tie deti uz nevedia medzi sebou interagovat. Kde su casy ked deti behali po vonku, liezli po stromoch a uzivali si byt vonku a bolo ich tazke dostat dnu sa vobec najest? Dnes deti su prilepene k pocitacom a TV. Ziadne zaujmy ziadne realne skusenosti. Ludia su uplne pohlteny konzumnym zivotom a myslia si, ze cim viac penazi maju tym su slobodnejsi. Obrovsky omyl. Nie peniaze robia ludi slobodnymi, ale pravda.
6. 10. 2015   fero z BA
nesúhlasím, peniaze oslobodzujú, len ich človek musí vedieť rozumne využívať
6. 10. 2015   Vlado Mlynar
N.E.S.A.R.A. pojem bankovníctvo vymaže z našich slovníkov. Doporučujem všetkým ktorý sa finančným hrami živia, aby sa začali orientovať na ľudstvu prospešnejšej činnosti.
6. 10. 2015   classic chess
Pokiaľ mi nebudú posielať upomienky do hrobu a pre ich neplatenie ma neexhumujú, je mi to jedno.
6. 10. 2015   fero z BA
už v súčasnosti robím a budem robiť všetko preto, aby sa podobné scenáre nerealizovali. Dajako necítim potrebu byť IN
6. 10. 2015   Mario Rodriguez
Iba ja mám pocit že sa toto celé uberá nesprávnym smerom???
6. 10. 2015   Me
Nemáš, a to je len začiatok!
1/1