Názory čitateľov


Názory k článku:
Forai dostal na odmenách desaťtisíce eur

2. 10. 2015   maTooB
Podla mna ma dost nizky plat na to, ze je riaditel poistovne, ani s tou odmenou to nie je neprimerane. To by mi vobec nevadilo...
Horsie je to tunelovanie, ktore tam uskutocnuju cez zmluvy s roznymi spriaznenymi osobami, za to treba zatvarat. NO ale asi preto robia za taky smiesny plat, alebo s tym akos rataju "na prilepsenie" :)
2. 10. 2015   bobo
myslím, že toho Kotlebu sa boja hlavne pre to, že keby sa dostal na vyššiu pozíciu v štáte, tak už by sa im tak jednoducho nekradlo, toto ich trápi, preto robia všetko možné proti nemu, huckajú ľudí. Ja voliť nechodím, ale silne uvažujem, že dostane môj hlas.
2. 10. 2015   anonym
Kto je ministrom, na tom nezáleží. Záleží na tom kto ho vymenoval.
2. 10. 2015   Lolo
No ked zasluzi, tak si zasluzi.
V Kleptokratickom slovakistane, predsa ten clovek neurobil nic nelegalne. Presne tomuto sa uz nesmie hovorit korupcia, pretoze sa jedna o zakonne legalne podnikanie. A teta? Ta moze ist na prvu stranku Forbes. Ako uspesne podnikajuca dochodkyna..
Tak funguje dnes tento poondiaty system.
Predpokladam, ze panko dostane teple miesto niekde sukromej poistovni, kde ma plno rozvinie svoje podnikatelske schopnosti.
Jediny rozdiel medzi VZP a naprikald Doverou je ten, ze keby taketo "podnikanie" skusil v sikromej a mafianskej spolocnosti, dostal by za odmenu bombu do auta, alebo gulku do hlavy. V statnej poistovni, dostane odmeny a zlateho padaka.
1. 10. 2015   anonym
TENTO SKORUMPOVANY STAT PATRI ZLODEJOM!!
1. 10. 2015   Marty100
Je mi na grc z tejto cervenej komunistickej zberby!!! Cislak je absolutne najhorsi minister zdravotnictva v novodobej historii SR!!! Ziadna kauza pre neho nic neznamena, vzdy je vsetko v poriadku, vzdy chce pockat na vysetrovanie, a samozrejme sa nikdy nic nevyriesi. Toto je odporna cervena zberba, ktora bude teraz 1/2 roka pred volbami tahat ludom medove motuzy popod fuzy (10% DPH na vybrane potraviny atd).A po volbach, ked ich znovu chudobni dochodcovia a socky zvolia a vyhraju volby, tak sam najvyssi generalny tajomnik UVKS-Smer sa stretne osobne so Sirokym na nejakej party a budu sa udrbavat, aki su ti Slovacikovia hlupucki a ako budu moct znovu minimalne 3 roky kradnut!!! Uplny hnus!!!
2. 10. 2015   444
Je to presne tak, F.I.CO sa na sociálneho iba hra, ale zato ma výborne zvládnutý marketing.
1/1