Názory čitateľov


Názory k článku:
Lacnejšie plynové kotle končia, nespĺňajú pravidlá Európskej únie

29. 9. 2015   Praktik
Uz len cakam na povinny rozbor fekalii a obcan, ktory nebude mat certifikovane fekalie, spravne vytravene, ich nebude moct vypustat do zachoda...
28. 9. 2015   Lolo
Ja si osobne aj tak myslim, ze nakoniec nam budu dobre aj tie PET flase a ine vysokoenergeticke paliva, ktore budu daleko dostupnejsie, ako zemny plyn.
Na spalovanie podobneho mnamkoveho teplotvorica, stacia aj stare kachle z povaly.
Blbe je len to, ze na panelakoch, ktore su zateplene polystyrenom, hrozi, ze komin vyvedeny cez stenu, moze sposobit jednorazove "velke teplo".
Nas sudruh Hranol o tom uz dnes v Podunajskych biskupiciach dnes mal brifing..
openiazoch.zozn...
Nic menej to polystyrenove zateplenie tiez hori, nie tak dobre, ako petflasky, ale su to cisto biele brikety, Ficovej istoty.
28. 9. 2015   emtymaster
Fúha, to je perpetum mobile? Účinnosť 110% Tak to by som si kúpil taký kotol :D
28. 9. 2015   divanek@gmail.com
emtymaster. Ako čítam tvoj príspevok si technik na jebničku. Takéto kotle sú. Uvediem ti príklad. Turbo kondenzačný kotol s odvodom spalín cez stenu. Než "odídu" spaliny von sa ešte vrátia a zohrejú vodu v nádržke. A to je už niečo nyvyše. Zato je to viac ako 100%. Ale tebe to asi vysvetľujem zbytočne. Nepochopíš.
28. 9. 2015   slovak
LOL to by si mal prednasat, viacerich by si s tym pobavil :D
28. 9. 2015   bingo
skurvena EU....do pi ce s nimi!!!!
28. 9. 2015   bobo
Bruselóni sú ako z inej planéty, podľa mňa taký Bruselón naozaj priletel z inej planéty aby robil občanom našej planéty zle. My kúrime drevom, idem do lesa vytnem strom a kúrim, oheň kladiem aj von aby mi bolo veselšie, máme 3 ohniská, včera som nakládol už ráno a potom som prikladal až do večera. Pri ohníku a borovičke je sveta žiť, to keby videl Bruselón tak praskne a rozleje sa na kolomaž.
28. 9. 2015   Lolo
To su vsetko kraviny.
Mali by zakazat v tomto pripade aj gamatky a ine plynove vykurovacie systemy, ktore nemaju a ani nemozu mat kondenzacny cyklus, vratane prietokovych ohrievacov, alebo samostojacich PB termometov..
Nehovoriac o tom, ze mimo Slovakistan a RBM, sa kuri naftou a mazutom a tam si ako si z principu neviem predstavit "kondenzacny cyklus" pretoze z toho cierneho blata by asi prikazali eurobuzeranti vyrabat zubnu pastu.
A to nehovorim o spalovani biomasy, uhlia, alebo peliet, ci obylia.
Navyse propan-butanove kotle, ktore pouzivaju kondenzacny cyklus, vypustaju tak velmi smradlavu stavu, ze by museli prestat pridavat merkaptan do LPG paliv.
28. 9. 2015   euroass
TO UZ JE VRCHOL..JE.NUTA EU NAM bude diktovat aj kedy mame sravat!
1/1