Názory čitateľov


Názory k článku:
Odstúpený šéf Volkswagenu: Dôchodok 28,6 milióna + odstupné

27. 9. 2015   ivan_kvc@yahoo.comOniseN
toto je ten slavny kaova ekonomika a demokracia sepitalizmus trhfko povie ze o podvodoch s emisiami nevedel a ma pokoj a miliony a odmeny nenazranci
24. 9. 2015   anonym
Tak tak, svine jedne nenažraté. Ešte že máte blbých slovákov, ktorí na Vás drú za pár šupov - v porovnaní s nemcami, dávajú vám štedré stimuly na prevádzku, na platy zasa príspevky na zamestnanosť z úradu práce, zadarmo pozemky, budovy - do ktorých ste priviezli svoje staré stroje, ktoré by ináč v nemecku skončili v zberných surovinách. No a kde končia vaše dane zo zisku a DPH? No predsa doma v Nemecku. A blbí slováci nech makajú na takéto neschopné hovadá. Hanba!!!!
26. 9. 2015   nahnevany
Keby to bola DPH /dan z pridanej hodnoty/ . . . V skutocnosti je to dan v tomto pripade z cistej /netto/ ceny auta, a ta je financne podstatne vyssia ako vlastna dan z pridanej hodnoty /DPH/. Je to podvod.
24. 9. 2015   Lolo
No nic moc ten dochodok..
Cakal som ze CEO z ludovozidlovej Germanskej najvatsej firmy si dovoli viac.
Ale povedal by som to v skratke, ze ty co tie "ludove" auta vyrabaju, na nich ani moc nejazdia, presnejsie mozu si dovolit aj menej ludove.
V podstate si viem predstavit, ze ho nakoniec este zamestna "konkurencia" bud v Germanii BMW, alebo iny, pripadne ho natiahnu do GMC a pod.
24. 9. 2015   anonym
TAK TO JE PEKNE V PI.I ten isty bordel ako na slovakistane. Ale co sa cudovat sme v eu!A chudak sa moze aj zodrat! A ak sa konecne dostanete na dochodok daju vam 300e!Banditi!
24. 9. 2015   Miro
to je škoda sa aj vyjadriť. Aj v Nemecku fungujú zlaté padáky.
24. 9. 2015   Majka
No nepoľutuješ ho?
24. 9. 2015   anonym
Stále tvrdím, na čie dôchodky robia Slováci?
24. 9. 2015   Majka
my na romale. VW- na Neho
1/1