Názory čitateľov


Názory k článku:
Nový Lehman Brothers: Bude škandál Dieselgate pre Volkswagen likvidačný?

24. 9. 2015   fero z BA
za podto vádzanie treba trestať bez milosti. bez rozdielu a tvrdo. Škoda, že toto je v slovakistane neznámym pojmom. v SR sú veľké firmy nepostihnuteľné
24. 9. 2015   n
FERO zobuď sa ...
23. 9. 2015   Lolo
SLovakistan, najma blavocentrici, budu new detroit..
Ku-a a to sa neprijalo este TTIP..
Som zvedavy, kolko zaplatime germancom, za to, ze im USA potopili automobilku.
Je zaujimave, ze od zaciatku II svetovejny a ani po vojne, Germansky Ford, alias OPEL, ziadne problemy nema, ale ani sa moc do USA nevyvaza.
To je presne to, ze eurokurvitkami sa nakazili aj v USA, ale tam riesili katalyzatory ovela skor, ako v europe, ale zacali postupne pritvrdzovat, hoci na ich cestach jazdia take smradiace popelnice, ze hroza, ale hlavne, ze sa nasiel konecne vinnik z germanie, potrestame, zbicujeme, povyhrazame sa a zrazu Bruselovci a Angelika, budu skakat, presne ako im budu bicom plieskat.
Co je to 4 nasobne emise u Euro 5?
Velky prd. Ale naslo sa daco, tak sa v tom teraz porypkame, ponamacaju nam europanom nosy vo vykaloch, aby sme pekne poslusne, vrteli chvostami.
Keby padol VW, nebolo by to dobre.
Ale ja uz davno tvrdim, ze po celozavodnej dovke, nemuseli ani otvarat.
Ale nikto mi zas neveril.
23. 9. 2015   anonym
V PRVOM RADE PRE VSETKYCH EUROFILOV..pokuty zacala velkoryso udelovat pred par rokmi prave EU..to je iba bumerang a prajem im to taktiez verim ze ich to polozi,,s panom bohom
23. 9. 2015   Praktik
EU je len maly brat, ktory si pyta dovolenie od svojho vacsieho brata USA.
23. 9. 2015   Praktik
Skor je to len dalsi hon na carodejnice. Ze sa Nemecku dari, nemozu USA-ci prezut. Tak teraz maju prilezitost zasadit riadny kopanec svojej konkurencii. Vsak preco este viac nepotopit Nemecko, defakto EU, ktora je na nom zavisla. Je jasne, ze krajina, kde vznikaju rozne pseudospory, uz zacitila peniaze a konkurencna automobilka je dobra hus na osklbanie, ked sa jej tak darilo.
23. 9. 2015   Ružena
Ozaj si myslíš, že Amíci nemyslia na nič iného ako potopiť ostatok sveta ?
Ja čo poznám, tak chodia do roboty, podnikajú, obchodujú, užívajú si a ostatok sveta majú na háku.
23. 9. 2015   Teskatlika
Myslím si, že on hovorí skôr o vláde a USA korporáciách ako o obyčajných občanoch.
Americké automobilky sa určite tomuto fiasku potešia, ale keď začnú aj ich preverovať, tak neviem, či neskončia rovnako ako Volkswagen.
Bude zaujímavé pozerať, aké dôvody si budú bežní Američania vymýšľať, aby vytrieskali nejaké odškodné.
23. 9. 2015   Praktik
To je to, ze maju zbytok sveta na haku. Bezny obcan si robi svoje. Problem je ich vlada. Ta zastava roky strategiu, ze sa hra na pacifistu, svetoveho ochrancu, ale robi to len tam, kde ma vlastne zaujmy. Ak z toho nic nema, tak su jej ludske prava ukradnute. USA dlhodobo vytvara politiku, kde pocas vojen jej krajina prosperovala, lebo z nich tazila. Nejde o to potopit niekoho, lebo potom ho mate na krku. Je to novy typ vojny, kde sa nepriatel udrzuje v oslabeni, ale nesmie byt totalne porazeny. USA tak mozu dodavat zbrane obom stranam konfliktu, profitovat z toho. Cim horsie pre EU a staty okolo nej, tym lepsie pre USA, ktore z toho profituje. Kurz EURa bol vysoky, rubel tiez. Pritom USA su najzadlzenejsou krajinou na svete a drzi ich pri zivote len to, ze dolar je svetove platidlo. Dolar nema hodnotu papiera na ktorom je vytlaceny a natlacilo sa toho dost. EU zacina podobnu politiku s peniazmi, ked zacala kvantitativne uvolnovanie. Pre USA je prospesne, ak je na inom kontinente, co najviac konfliktov. Ked sa nieco vybombarduje, musi sa to obnovit a USA je tam nasackovane ako prve. Dodaju sa zbrane jednej strane, profit USA. Druhej strane, znova profit USA /ale oficialne sa od toho budu distancovat/. Zauverovanie obnovy, vystavba - znova ich profit. Toto sa deje uz dlhe desatrocia. Nedavno Rusko vyhlasilo, ze nastupi podobny trend ako USA a bude robit to iste. Manipuluje sa informaciami, podsuvaju sa dezinformacie, aby sa obhajil zaujem nadnarodnych korporacii a velkych statov. Ako USA stratilo Rusko ako rivala studenej vojny, muselo si najst inu zamienku, ako od svojej vlady dostat peniaze - uz nebol nepriatel, tak sup vojna proti terorizmu /zaujimave, ze teroristi boli prave osoby cvicene amikmi/.
Na takomto spore vidno prave taky ten americky hyenizmus - uspesna cudzia firma ma problem, ze niektore hodnoty vydane v zakone, ktore sa meraju, nezodpovedaju skutocnosti. Pritom meranie v laboratornych podmienkach, je vzdy ine, ako v skutocnosti. Ked akekolvek auto bude jazdit so starymi filtrami, nebude mat cisty olej, tak bude prekracovat emisie niekolko nasobne. Tieto veliciny su premenlive - podla stylu jazdenie, veku auta, vykonu motora, oleja, opotrebovania motora atd. A hups, amici uz zaluju za psychicku ujmu... Proste hyeny vidia raneneho byka, tak sa tesia na hostinu. Schvalne, akekolvek auta, keby merali - nameraju rozdielne hodnoty, ak bude niekto jazdit zlahka, alebo bude dupat na plyn. Ak existuju nejake merania, kde je popisany postup, tak mali zmerat, ze to je fixlovane a nie po dlhej dobe sa zacat v tom vrtat. Ludom s technickou predstavivostou je jasne, ze tie merania su len cisla na splnenie noriem a auditov a skutocnost je vzdy ina. Ale v USA su majstri na tom, zazalovat niekoho a prizivit sa na kazdej somarine.
23. 9. 2015   drti nadra a lize usta
ruzena ty si zase vypatlana..on nemysli Johna z Tenessee variaceho hotdogy ci chovajuceho 20 krav..vsade vo svete ma velky kapital svoje zaujmy..a o nich je politika
23. 9. 2015   anonym
Súhlasím do bodky, je to len dobrá príležitosť, ako postrčiť americké automobliky pred európsku konkurenciu. Je to zjavné a čitateľné na prvý pohľad.
23. 9. 2015   ..
prosimta ty konspirator zo slovenska..spamataj sa!
23. 9. 2015   Komboj
Lehmani...boli predsa o niecom inom....nejednalo sa tam o nejakych cca 20 miliard dollarov....
23. 9. 2015   classic chess
Napadlo už nejakého Američana zažalovať pre psychickú ujmu reštauráciu za jedlo, ktoré u neho produkuje násobok výfukových plynov?
1/1