Názory čitateľov


Názory k článku:
Pre polovicu Slovákov je výnosnou investíciou nehnuteľnosť

17. 9. 2015   Lolo
Najvatsi roblem slovakistancov, je odtrhnutie sa od reality, pretoze nehnutelnosti, ktore vlastnia, su nielen bremenom poplatkov a dani, ale castokrat su na uver, ktory navysuje cenu, avsak v case sa niako nezohladni.
Najvatsi problem je, ze vatsina ludi zije nad pomery, kupuju si byty, domy, ktore vlastne ani nevlastnia. A ked ich zacnu vlastnit, budu prenich este vatsim beremenom, ako pocas splacania.
Dalsi problem je, ze ceny nehnutelnosti mozu poklesnut z dovodu, ze novoeuropania, riesia svoje bytove otazky daleko progresivnejsie, pomocou slumov a ceny nemovitosti v oblasti potom klesaju este viac.
A nieje to preto, ze by obyvatelia z domov a bytov isli byvat do tych slumov...
www.indymedia.i...
brf.be/wp-conte...
6. 9. 2015   kakadu
Majetok je bremeno, ktorého udržanie si vyžaduje náklady
a dnes sa nedá očakávať, že ceny nehnuteľností porastú, nakoľko je nízka pôrodnosť a teda nevzniká dopyt po nových obydliach
Zároveň sa na SR ešte neuplatnili silní investori, s modernými postupmi hromadnej výstavby,
ktorých činnosť na trhu zlacňujú nehnuteľností,
čo sa ešte v budúcnosti prejaví poklesom cien nehnuteľností na SR
6. 9. 2015   poistka
Ak investovať, tak jedine do nehnuteľnosti. Človek poctivo pracuje, šetrí pre deti,vloží do vub, aj tak vás oklamú o svoje úspory!Príklad z vub v nr, kde pri predčasnom rušení flexipoistky v generali podáva pracovníčka zavádzajúce, klamlivé informácie, používa nekalé praktiky, vidinou provízie a z mojich 4000€ vložených v hotovosti mi bolo vyplatené 1050€. To všetko pod ochrannou rukou vedenia banky. Ak by som dostal korektné info, určite nenechám banke takmer 3000€, hoci mi slovne bolo povedané, že mi bude vyplatená oveľa vyššia čiastka. Veselo - veselá užite si ich. VUB a Generali nikdy viac! Neodporúčam ,horší ako cigánska úžera!
1/1