Názory čitateľov


Názory k článku:
Poslanec Hlina zamuroval pobočku Pohotovosti, polícia ho odviedla na výsluch

9. 9. 2015   muric1111
poslane Hlina žiaden vchod ako je to písané nezamuroval - je to sprostá lož , poslanec hlina na chodníku pred vchodom do zločineckej nebankovky ( podla reakcie polície patriacej určite nejakému socialne cítiacemu zlodejovi zu SMERu) postavit s tvárnic , cca 1 m pred vchodom na papierovom podklade symbolický múr vysoký cca 100 cm a široký detto. Rekacie mafiánskych SMERakov sú drastické
4. 9. 2015   Stary ujo
Slovensko-Kovbojsko, krajina zazrakov !!
4. 9. 2015   juribald
to je akoby odvážny občan zablokoval odjazd auta lupičov od prepadnutej banky a privolaní policajti by občanovi dali pokutu za obmedzovanie premávky a lupičov s ospravedlnením pustili ďalej. Naša polícia takto funguje odjakživa.
4. 9. 2015   Ilová hlina
Doposiaľ sme poznali výrok/Slovník/ "štípaná pusa".
Najnovšie bude treba pre Slovákov dopniť slovník o nový výrok:
!štípaná poslanecká riť"
4. 9. 2015   Ja Osobne
Aha takže pomáhajú občanom splácať úvery pôžičkou? Takže, keď nemáš na to aby si splatil úver - požičajsi. Skvelé riešenie na ktorého konci je nový bezdomovec - slovák. Jeden súdny patológ vyhlásil, ža 7 rokov služby mal viac ako 5000 výjazdov a každá jedna služba sa nezaobíde bez 1-2 samovrážd a že to takto ďalej jednoducho nejde.
4. 9. 2015   hqgh
pohotovost? Nie je tota uzernicka firma statneho tajomnika na ministerstve socialnych veci a rodiny? Ked kiska poziciaval za 12% v dobe ked banky ponukali cez 30%, smeracka propaganda z neho robila uzernika.
Pohotovost riadena stranou zder, s.r.o. ryzuje na chudobe - uzernicke pozicky s rpmn cez 100%. Krasne to maju vymyslene - udrziavaju chudobu aby ludi pripravili uplne o vsetko.
Skvele slovaci, len tak dalej. Ergo, tie istoty od sudruha ktore ste si zasluzili... tie uz prisli?
4. 9. 2015   etpozemstan
A. Hlina, nech si tu píše kto čo chce, je jediný kto sa postavil a poukázal a poukazuje naďalej na nezákonné praktiky pôžičkární. Mimochodom, múr postavil na kartóne, takže všetky obvinenia voči jeho osobe sú irelevantné asi tak, ako keby chcela polícia zaistiť batoľa na detskom ihrisku stavajúc si z piesku zámok bez stavebného povolenia :D
Mimochodom pána Kisku brat, naďalej podniká a rozširuje Kiskove impérium na poli nebankoviek ako "nestranná" strana s firmou /Consumer Finance Holding, a.s. ktorá získala povinnú licenciu od NBS od 1.9.2015/ na prevádzkovanie medzi ale že úplne prvými na Slovensku.
A znova sa natíska na jazyk otázka, NIKTO MU NEPOMOHOL? okrem tej základnej, PREČO KISKOVA RODINA PODNIKÁ S NEBANKOVKAMI NAĎALEJ ?
Aké divadlo hrá táto úžernícka rodina na Slovenského občana??? Čo za hnoj nám podsúvajú?
Pôžičkáreň, inak firma Hatinu ml., vo zväzku s J&T a teda aj vládnym SMEROM si na 300€ pôžičku dáva 600€ v konečných splátkach. A TOTO CHCE TEN GAŠPAR OBHAJOVAŤ? Takže asi ťažko niekoho presvedčí, že neparticipuje na týchto podvodoch ako člen organizovanej mafiánskej skupiny zosnovanej za účelom legalizácie príjmov z trestnej činnosti, podpory mafiánskych skupín, súčinnosť pri riadení a organizovaní podvodov, vykonávanie zahladzovania stôp a to pri výkone štátneho zamestnania tým, že hrubo zneužíva svoju funkciu a postavenie s tým, že núti podriadených zamestnancov štátnej správy PZ k spolupráci pri zahladzovaní stôp trestnej činnosti tejto skupiny ....
3. 9. 2015   Lolo
Ach, kde su tie krasne casy, ked okradali na vynosoch nebankove kampelicky, ako BMG, AGW a ine zvuky nasich investicii...
Dnes im staci len bezna uzera a poziciavanie nesplatitelnych pohladavok.
Kedysi ludom vzali uspory a dalej bolo ticho. Dnes ludom pozicaju a zoberu obratom uplne vsetko.
Ale co sa da cakat od statu, kde vladne kleptokracia?
Navyse medzi ovcou ostrihanou, alebo ogrilovanou, nieje pre spravodlivost rozdiel.
3. 9. 2015   Ada
Taky Proficredit veselo poskytuje uvery aj po 31.auguste 2015 a nič sa nedeje.
3. 9. 2015   anonym21@centrum.sk
Múdra koza sa ozvala, ja viem, že neposkytujú!
4. 9. 2015   etpozemstan
ale emaily chodia ako divé, stačí len na ne reagovať :)
Takže poskytujú a nie sú samy
1/1