Názory čitateľov


Názory k článku:
Poslanci za KDH navrhujú výhodnejšie úvery na bývanie pre učiteľov

29. 8. 2015   ainemunys
Nie je to typická "pomoc" KDH ľudom tohoto štátu, kde sa podielali na vytvorení dlhovej ekonomiky???
29. 8. 2015   Lolo
Painkiller, ale ucitelia, ak su statny zamestnanci, praveze odvody (ne)platia, alebo presnejsie za nich (ne)plati stat. Takze vyhodnejsi uver pre kantorov, to je len take pozlatko na biedne platy ucitelov.
By ma zaujimalo, ked sa taky kantor zaviaze "vyhodnym" uverom, bude zo svojej kantorskej almuzny splacat 2 zivoty svoju garzonku, alebo si kupi vybyvany 1+1 a dokonca zivota bude lepit lastovicie hniezdo.
Nehovoriac o tom, ze ty ludia by raz chceli rodinu a nie statny kantorsky celibat, vdaka almuzne a nemoznosti si zaorobit peniaze a mat rodinu.
Ale je mozne, ze vdaka neoeuropanom, nas budu ucit africky lektori, na miesto tych Slovenskych.
30. 8. 2015   painkiller
Aj robotníci s minimálnou mzdou by raz chceli rodinu a bývať v slušnom byte, nielen garsonke, alebo 1+1. Zvýhodňovanie jedných obyvateľov štátu pred ostatnými nikdy problém nevyrieši a dosiaľ vždy prinieslo len nevraživosť a nakoniec zhoršenie medziľudských vzťahov - viď problém s pozitívne diskriminovanými cigáňmi.
29. 8. 2015   painkiller
KDH chce diskrimináciu na základe povolania? Prečo si to aj ostatní občania nezaslúžia? Ostatní predsa tiež platia rovnaké dane ako učitelia. Či to bude zas pozitívna diskriminácia? Veď už pozitívne diskriminujeme napr. cigáňov. Čo sa im máli?
1/1