Názory čitateľov


Názory k článku:
Rusko bude od Ukrajiny požadovať splatenie dlhu v plnej výške

28. 8. 2015   anonym
DAKJEM ALE SITUACIU SLOVANSKYCH OTROKOV TO NEZMENI OTROCIME DALEJ ZA SUPKU OD ZEMIAKU
28. 8. 2015   URBAN
zhladiska medzinárodného práva štát je povinný vysporiadať svoje dlhy aké má takže ak nezaplatia rusi pojdu na arbitráž a takto donútia plne zaplatit, ak by arbitráž povedala že nemusí ukrajina plne zaplatiť vznikne precedens a aj iné krajiny môžu prestať platiť svoje závezky to je cesta do pekla.Už teraz je ukrajina nedôverihodná lebo odpisala dlhy investorom ktorí tam mali aktíva a zároven žiadny investor tam nebude investovať lebo by mu mohli ukrajinci odpísať jeho investíciu.
28. 8. 2015   Lolo
No a co, aj MMF nechce odpustit GR ziaden dlh, tak preco by mala RF?
Aj tak si myslim, ze anulovanie dlhu nastane, ak UA obsadia zo zapadu, alebo vychodu. Bude to ako klasicke rozdelenie Korei, alebo Germanie, pripadne inych statov pod dve sfery vplyvu. Otazka je, kto bude Kim, alebo Honecker.
28. 8. 2015   anonym
ty si neni tupec, ty rozumieš naozaj všetkému...
27. 8. 2015   etpozemstan
Dúfam že to zatiahne zo svojho ten, kto podporoval toto genocídne svinstvo.
Zoznam Slovenských politikov je dlhý, tak isto aj z Europarlamentu. O ostatné štáty EU sa nezaujímam, nech si ťahajú svoj horúci zemiak sami. Blíži sa zima a som zvedavý kade príde plyn. A hlavne, akou eklektrikou si chce UA svietiť a poháňať svoje jadrová elektrárne, keď bez Ruskej elektriky by pred dvomi týždňami výbuchu štyri atómové elektrárne na UA. Nikto ani nevie, ako sme boli blízko "černobyľskej" tragédii s horším koncom. Vďaka pomoci Ruska sa to zle neskončilo. Dokonca ešte aj Poľsko užíva týchto energetických výhod, ktoré im dodávajú akože "majstri" politiky a slova....
28. 8. 2015   Rusofilovi
Aj tebe ide do hlavy elektrika z Ruska...Janukovic rozkradol tie peniaze a vyviezol do Ruska a teraz ukrajinci musia na lajdaka janukovica dret..
28. 8. 2015   anonym
Toto je kravina mesiaca!!!!! Fúha, to sa Ti prisnilo, také hlúposti? A to nie som rusofil, iba ekonóm a sledujem ekonomické transakcie.
1/1