Názory čitateľov


Názory k článku:
Žiadatelia o hypotéku by mali mať dva týždne na odstúpenie

31. 8. 2015   Abdul09
Dobrý den Vážení zákazníci,
Táto správa je pre ludí, ktorí potrebujú pôžicku konkrétne znovu vybudovat ich životy. Hladáte pôžicku reštartovat svoje cinnosti, ci už na projekt alebo kúpit byt, auto alebo akékolvek majetok nevyhnutný, ale že je na ciernej listine, alebo súbor bol odmietnutý vaše bank.We rozdávat úvery fyzickým osobám v rozmedzí od 2000 eur k 300,000.00 eur, niekto schopný splnit podmienku za úrokovú sadzbu vo výške 3% rocne, bez ohladu na oblasti, ktorou sa v e-maile : abdulhamidfinance@g mail.com
Údaje žiadatela
* Meno žiadatela:
* Adresa žiadatela:
* Krajina:
* Mesto:
* Pohlavie:
* Stav:
* Vek:
* Vyššie Úveru:
* Pôžicka Trvanie:
* Mesacný príjem:
* Povolanie:
* Tel:
* Mobil:
* Pocet otázok:
* Hovoríte anglicky?
* Už ste použili predtým?
* Úcel úveru:
ocakávame vašu urýchlenú odpoved.
S pozdravom,
Mr. Abdulhamid
26. 8. 2015   Lolo
Keby sa mala posudzovat bonita Slovakistanskeho otroka, v materskej banke v state, kde ma banka sidlo, nedostal by Slovakistanec ani kreditnu kartu, dokonca mnohokrat, by koli nizkym prijmom, nemohol mat zalozeny ani ucet v banke z kontokorentnym precerpanim, pretoze by tabulkovo spadal pod socialne vyradenu skupinu, prijmovo ohrozenych ovcanov.
Dokonca aj rucitelia, by mali problem, ak by sa zarucili, pretoze v pripade problemu, by to bolo brane ako uzera.
Ale pretoze zijeme v chudobnej krajine a byvat ludia potrebuju, alebo su presvedceny, ze ak sa zadlzia a budu byvat, ze to aj splatia a je to aj pre nich vyhodne, proti gustu, ziaden disputat.
Keby vsak ovcania neboli ako ovce, proste by byvali len v tom a tak, ako im umoznuje financna situacia, bolo by bezne, ze v jednom byte, rovnako ako vojne a populacnej expozii, by byvali aj dve, tri rodiny. Avsak ziadna populacna explozia, ako za Husaka sa tu neudiala, nechapem, preco teda vznikaju potreby hypotek, stavba horizontalnych panelakov okolo Blavy, bez infrastruktury, ciest, skol, obchodov..
Tak ako sme behali po fosniach na sidliskach, ktore sa stavali v 70-80tych rokoch a nadavali na fronty pred obchodom na vsetko, tak dnes sme vsetci od blata uveroveho a stojime vo frontach z autami, rano do prace, vecer z prace. Na miesto frflania a fajcenia marsiek vo fronte na banany, sedime znudeny v autach, cmulame pred uradmi elektronicke dudliky z nikotinom a klabosime cez socialne siete, kde su najlepsie vypredaje veci, co nepotrebujeme.
1/1