Názory čitateľov


Názory k článku:
Finančné chyby štyridsiatnikov: Sedem najčastejších prešľapov, ktorým je lepšie sa vyhnúť

28. 12. 2015   i35
v tomto debilnom state je nieco hovorit o usporach, len utopia...tu je problem vyzit z vyplaty...
21. 12. 2015   ľuboš
najradšj mám, ked niekto narieka, ako sa nedá "nič, ale nič" ušetriť.
ale zato ťahá jednu cigaretu od druhej, každý deň na pivo, iba na mobil A NET zaplatí aj 10 a viac % z príjmu.
Treba šetriť, šetriť a šetriť. nekupovať nové auto za 30.000, ked takisto poslúži to isté za 10.000 s 100.000 km.
hypoteka: : POZOR !! dom je ZLY dlh, je to luxus, ktroý stojí iba peniaze, dom -byt iba z hotovosti, alebo iba symbolický úver, na max 5 rokov.
a tak sa dá pokračovať.
17. 5. 2016   ardezarias
poznam vela ludi co nemaju ani na to ojazdene za 10000 .. by som chcel vediet kde byvas ked dom/byt je luxus .. asi u rodičov ..čo ...
21. 12. 2015   Posudzovateľ
Súhrnne: biely muž musí mať peniaze vždy aj keby bol nezamestnaný a na ulici, potom sa pri výživnom sleduje koľko by mohol zarobiť, keby bola babka dedkom. Tak nám istanbulský protokol pomáhaj do nfunkcie živeteľa všetkých doma aj privandrovalcov.
21. 12. 2015   anonym
To su sedem ojebov ktorymi este snazia zvysok zdraveho rozumu utupit.ziadne uspory nebudu mat hodnotu v papierovych a vyrtualnych menach akurat po 10rokoch nehodnotu a urocenie to je len klam minaj setri a podobne blboviny podnikaj na slovensku to je uz snad kazdemu jasne ze je to vsetko K.O nic nebude dobre len horsie a horsie sami klam..
21. 12. 2015   kiskajepresstitút
Debilkovia tupkárski, to máte na mysli asi rakúskych alebo nemeckých štyridsiatnikov nie?
21. 12. 2015   nahnevany
Jednou z chyb je napriklad platba tzv.DPH /tzv.dane z pridanej hodnoty/. Ludia pod zamienkou DPH /dane z pridanej hodnoty/ v skutocnosti platia /teda ked uz platia/, momentalne prevazne 20%-nu dan z netto ceny /sumy/ tovaru, komodity, sluzby, platby . . . a ta je, co sa tyka financnych prostriedkov, nasobne vyssia ako vlastna dan z pridanej hodnoty /DPH/.
Na prislusnych fakturach, danovych dokladoch, platobnych dokladoch, pokladnicnych dokladoch /blockoch/ atd., sa vyzaduje, dokonca sa prikazuje platba DPH /dane z pridanej hodnoty/, inkasuje sa vsak de facto sponinana dan z netto ceny /sumy/, ktora je financne znacne vyssia ako samotna dan z pridanej hodnoty /DPH/. Takto platia ludia svoje peniaze naviac, aj ked maju v rukach dokazy, ze to platit vobec nemusia. Kazda faktura, danovy doklad, platobny doklad, pokladnicny doklad /blocek/, ktore obsahuju tzv. DPH /tzv.dan z pridanej hodnoty/ su pocnuc rokom 1993 chybne.
Zo strany MF SR, FS SR, Financneho riaditelstva, Danoveho riaditelstva, danovych uradov a.p., je to podvod na obcanoch.
21. 12. 2015   Lolo
Obavam sa, ze v principe vsetky problemy styridsiatnikov v slovakistane, by vyriesil najlepsie islam, islamsky stat, alebo aspon boj za islamsku europu.
V kazdom pripade, Europa je pre tuto moznost naklonena, zalezi len na tom, comu ludia po 40tke budu ochotny verit.
V pripade ze sa jedna o ludi, ktory su zatazeny hypotekami, bojuju o miesto na slnku v kolonialnom slovakistane, alebo su na tom lepsie a su nezamestnany, pripadne si chcu hodit maslu, lebo nemaju nielen nespravne rozlozene portfolio uspor, ale nemaju z coho sporit, pripadne sporia aj z mala a dochadza im, ze aj ked usporia, tak system v EU im neustale devalvuje a krati uspory a realne vidia svoju existenciu, ako zobraci, mozu polozit svoj zivot ucelne, za novu europu a krajsie zajtrajsky v novom chalifate EU.
Lebo radsej nebyt, ako byt otrokom...
Je uzasne, ake alternativy ponuka dnesny svet a ake jednoduche je ist za stastim, naplneny novou vierou.
21. 12. 2015   fakt
tebe to musi poriadne je...t v tej sprostej hlave
21. 12. 2015   kiskajepresstitút
myslím, že to tebe jebe a dobre, v tvojej hlave!
21. 12. 2015   anonym
Presne ako si povedal :o) dobry postreh
21. 12. 2015   Lolo
Ja som ponukol realnu alternativu, pre kolonialny vychod Europy, ktory podporuje aj samotna EU.
Bez priameho vplyvu Slovakistanu a vladnucej kleptokracie v nom.
Ak mi v hlave hrabe, ponukni inu, lepsiu alternativu, ako som ponukol ja, ktora by bola realnejsia a praktickejsia, ako ta moja alternativa, ako sa uplne vyhnut siedmym preslapom po 40=tke.
1/1