Názory čitateľov


Názory k článku:
Medvedev zvažuje rozšírenie ruských sankcií aj na štáty mimo EÚ

6. 8. 2015   URBAN
zistite si aké má kto nerastné bohactvo a potom tárajte o rusoch sprostosti, potom už budete posraný lebo nemci síce majú automobilky ale ked nebudú mať suroviny tak môžu hovno to isté platí o EU a ostatné krajiny. Rusom stačí 300 rokov žiť zo svojeho nerastného bohactva a smiať sa lebo plyn a ropa sa na severnom mori minie za 20 rokov a potom čo lebo medved asi. Aj nemci prehrali vojny preto lebo nemali komodity bez toho to nejde, môžeš vyrábať autá alebo iné ale komodity potrebné na ich výrobu musíš mať inak si hotový.
4. 8. 2015   Lolo
Jedneho krasneho dna, az ti Frantisku bude v kralikarni zima, spomen si, ze tym, co prajes aby skapali od hladu, sa rozhodli, ze na miesto plynu a jadroveho paliva, ci ropy, uvalili naozajstne sankcie na jednu bezvyznamnu krajinu, ako je EU.
Germancom potecie severnym prudom plyn a na ropu maju terminaly, no ked odstrihnu Ukrajinu, budeme na tom dost zle. V momente, ked Germancom daju podmienku, ze ziaden reverz na vychod nebude, tak celkom isto posluchnu.
5. 8. 2015   Jockey
Inac, odstrihnutie od totalnej zavislosti od Ruska povazujem za jeden z uspechov po 89.
5. 8. 2015   bobo
Toto, keď uvarím na tom ruskom plyne ani jesť mi nechutí, teším sa až budeme mať americký. Kultúru už máme, konečne v TV ide americká kultúra, pozeráme všetci. No ale ostatné máme všetko z Číny, mne sa už aj oči zošikmeli, nemám nič naše, nemusíme vyrábať, Číňania robia pre nás, máme sa dobre.
5. 8. 2015   Jockey
Radsej mat moznost vyberu - Norsko, V.Britania, Rusko ako byt 100% zavisly, ci nie????????
5. 8. 2015   anonym
Rozpráva za teba strach, že ti bude zima, alebo iba si rád, keď si na niekom závislý?
5. 8. 2015   heretik
je to fetak z ruskej ambasady ... pise zbozne priania ruskych fasistov ktori by radi zas rozhodovali o vsetkych a vsetkom.
Zavislost na ruskom plyne klesa kazdym rokom klesa, tento rok klesne pod 20% a to sa fasisti v Moskve mozu rozlucit s tym ze budu vydierat EU zatvaranim kohutikov.
Je jasne ze to fasistov z kremla skrie, takze sa takto znazia rozsirovat strach po internete
6. 8. 2015   fero z BA
sa mi zdalo, že neviem čítať.... rusi dajú nemcom podmienku? máš to pomýlené lebo tu určuje podmienky nemecko a nie rus
4. 8. 2015   fero z BA
odporúčal by som im uvaliť sankcie na celý svet a skapať od hladu
8. 8. 2015   laco
Pravda pravduca. Coskoro cela eu skape od hladu
4. 8. 2015   anonym
dobrý nápad zavrieť kohutiky
5. 8. 2015   votk
zavru kohutiky a do mesiaca mozu vyhlasit bankrot. Tych 200mld usd co im teraz ostalo by im nevydrzalo snad ani ten mesiac. Stale plati - rusi mozu but zrat alebo zbrojit.
1/1