Názory čitateľov


Názory k článku:
Konzorcium Slovnaftu a MVM vylepšilo ponuku na Slovenské elektrárne

29. 9. 2015   Peter Kalabiska
Je uz asi uplne jedno kto kupi SE, hlavne nech je to zodpovedny majitel a bude na dostavbe Mochoviec spolupracovat s Rusmi. Su svetovou spickou, najlepsie poznaju svoje technologie, maju skusenosti, robia najlepsie projekty.
A hovoria to aj v USA. Tak napríklad americke casopisy Power Engineering a Renewable Energy World vyhlasili za projekty roka v jadrovej energetike jadrove elektrarne, ktore staval aj projektoval rusky Rosatom.
1. 8. 2015   anonym
slovač si iné nezaslúži hovorí sa treba na nich malý dvor a veľký bič v súčasnosti sú ako baránkovia keď sa im nakydá na hlavu tak to dokonca zožerú slovač otrokmi boli a z nova sú kam ich postavia tak držia ako hl--i dvere preto škoda tratiť za nich energiu v hrobe sa obracajú všetci tí ktorý vybudovali bľahobit v slovakistane potomkpovia sa nechali okradnúť ako malé soplavé deti hŕstkov sľubotechien klamárov o národný majetok o miliardy a uvrhli cpracujúcich do otroctva a z dôchodcov spravily žobrákov stým nie je na penciu je treba znárodniť všetko ukradnuté a vinníkov zobrať pre podvody klamstvá o švajčiarsku dvojité platy na trestnú zodpovednosť čo robí prokurátúra prečo nekoná kde je problém alebo sme banánova republika sme na smiech celému svetu apovažovaný za kolóniu bez ochrany a práva všetko je zmietané zo ako kedysi zákony neplatia pre všetkých !!!
31. 7. 2015   euroass
PO..BANY SLOVNAFT DRZI CENY BENZINU KTORE SU VYZSIE AKO okolite sttaty ak dostane elektrarne mozeme sa tesit na zdrazovanie! banda vsivata
31. 7. 2015   Lolo
Nuz nestaci, ze mame najdrahsi benal zo Slovnaftu, ktory zjedla MOLa, ale ani najdrahsia elektrina z krajin EU, neznamena, ze by nemohla byt este drahsia..
Tato krajina je skutocny Slovakistan.
Kedze v tom podniku odnikud, ma podiel aj samotny Slovakistan, URSO bude celkom isto nakloneny premietnutiu skutocnych i neskutocnych nakladov, do cien elektriny u nas doma, rovnako, ako to robi v pripade Slovnaftu a cenotvorby PHM v Slovakistane
1/1