Názory čitateľov


Názory k článku:
Slovenská pošta bude sledovať svoje vozidlá a doručovateľov

30. 7. 2015   Monroe
No, pravdupovediac, prekvapivé, najmä to sledovanie doručovateľov...... veď už to nie je "poštový doručovateľ", ale akési "dievča pre všetko "... Vždy,keď vidím našu poštárku,/ útlu žienku/ako za sebou "vlečie " obrovský dvojkolesový vozík plný kade-čoho, tak toto ma fakt udivuje. Ako je možné, že "niekto" navalí týmto ženám / lebo sú to väčšinou ženy /,takúto záťaž na roznášanie.Už nehovorím o tom, že väčšina vlastníkov bytov s tým vôbec nesúhlasí, aby takéto množstvo nepotrebných tlačovín do schránok dostávali. A už len nech ich dajú " sledovať".... Jednak nie sú všetky vekovo a ani kondične rovnaké, tak,aké sledovanie, nejaké limity ,či čo? A ak ten limit nesplní, čo potom? No, normálne, choré, ako aj veľa iných prijatých "opatrení".No, draho platení riadiaco manažéri Slovenskej pošty sa môžu fakt hanbiť,lebo je veľa iných ,dôležitejších vecí na riešenie....
29. 7. 2015   Lolo
Uzasne, mali by dostat obojky a ked sa zastavia aj elektrosoky..
Na miesto, aby dorucovatelom nakupili skutre, ako napriklad v Rakusku to maju uz roky, tak im daju obojky a budu buzerovat.
Obavam sa, ze keby ale nasi dorucovatelia dostali skutre, tak by dostali aj privesne voziky a v ramci pochodzok by ich vytazovali cez satelit firmy ako Nedloyd, alebo cosco a za sebou by tahali 12m lodne kontajnery. Aby boli optimalne kilomerticko/tonazn e vytazeny.
1/1